| OchiiDinUmbra a întrebat:

Buna tpu.am 16 ani si iubesc o fata.ea este cu 2 ani mai mica ca mine si noi am fost best friend 2 ani:X.eu sunt destul de matur, adica mai bine zis, POT fi matur dar de obicei is foarte "distrat si aerian". insa ea cred ca inca nu e constienta de faptele ei.noi inca n-am fost impreuna.am fost foarte aproape dar exact in ziua cand vroia sa-mi spuna "da" ne-am certat pentru ca a facut ea o prostie.si apoi alte prostii si tot asa. eu cumva o inteleg (acum). adica imi amintesc cum eram eu cu 2 ani in urma si ma speriilaughing.si sper ca intro buna zi sa se maturizeze si sa-si dea seama de cat de mult o iubesc.ea stie ca tin la ea foarte mult, si eu stiu ca tine la mine dar nu stie deloc sa o arate.si acum problema: recent i-am spus sa ne impacam, ca nu mai pot fi suparat si ca au fost o prostie certurile noastre.ea a fost foarte bucuroasa.eram in al noulea cer.un prieten mi-a spus cat de mult s-a schimbat( A DOUA ZI!).ca era cu totul alta persoana.persoana care vroiam si eu sa fie.de aceea supararea mea a fost si mai mare cand am auzit ca urmatoarea zi ea a zis cv de genu"fata stii ca si-o cerut scuze de la mine? da nu stiu dc..isi cerea scuze ca prostu. oricum nu conteaza.".(ea i-a spus cuvintele astea unei colege care...e cam greu de explicat.cand eram noi certati foarte rau, am ajuns sa ne uram si sa ne dorim raul.si facem prostii amandoi.si ea ma barfea catre fata asta).asa..cand am luat-o la intrebari ea imi jura ca na facut nimic, DAR ii pare rau daca a spus vreun ceva ce nu trebuia.am terminat discutia suparati.a incercat sa vorbeasca de mai multe ori cu mine pe afara dar am n-am bagat-o in seama(eram suparat). acum mi-a trecut vam spus.cumva o inteleg si nu stiu ce sa fac.sa astept sa mai vb ea cu mine sau sa incep eu.si daca incep cei spun? nu mai sunt suparat.mia trecut..pare stupid.voi ce credeti? ce sa fac?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DragosHuuuu a răspuns:

Trebuie sa iti exprimi sentimentele, uite sugestia mea du-te dai un buchet de flori si scoate-o la intalnire. Apoi ii zici adevarul despre ea ii spui punctul de vedere! Succeswinking

| Assu53 a răspuns:

Sincer ...eu mai bine as cauta o alta fata, odata ce ea te tot barfeste, chiar daca isi cere scuze sau alte chestii, crede-ma ca si pe viitor va face la felwinking, nu se va schimba niciodata happy iti spun din propria experietnawinking daca de la inceput ii place sa faca ceva anume si tie nu-ti place dar tu traiesti cu imprresia ca se va schimba, sa stii ca gresesti, nu se va schimba niciodatawinking, foarte putine persoane se schimba happy

| AnnonnyMa a răspuns:

Spune-i ca erai pur si simplu suparat nu poti fi condamnat pentru asta..suno sau vb cu ea pe mess spune-i sa va intalniti sa discutatii....vezi tu.