| Dariqqq a întrebat:

Buna TPU! Am 16 ani si m-am dezvirginat de curand, dar dupa ce fac sex 2 zile consecutive in a treia zi cand iubitul meu incearca sa isi introduca pen*sul ma doare foarte tare. Tin sa mentionez ca am folosit doar cele mai groase prezervative (am mentionat pentru ca ma gandeam ca poate sunt prea dure pentru mine) E posibil? Aveti vreo idee?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Este absolut logic si normal sa simti o stare de disconfort dureros, fiindca in acest moment adica la foarte scurt timp dupa dezvirginarea ta, diametrul canalului vaginal este inca foarte stramt, prea putin largit si in urma penetrarilor repetate la foarte scurt timp intre ele, muschii vaginului nu au timpul necesar si nici nu reusesc sa se odihneasca suficient de bine, pentru a reusi scapa de febra musculara instalata in fibrele musculare.
Este absolut necesar ca in aceasta perioada reprizele de sex sa NU fie prea lungi, si de asemenea penetrarea sa fie efectuata cu multa tandrete si romantism la o perioada de 2-3 zile intre ele.
Numai dupa ce lumenul vaginului (diametrul) va deveni suficient de bine largit, doar din acel moment vei putea intretine sex... zilnic fara nicio problema. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca continua sa ai dureri la penetrare, consulta un medic ginecolog. Acesta iti va spune cum sa procedezi ca sa nu mai ai dureri cand se produce penetrarea.

| BlueRoby35 a răspuns:

Vreau sa adaug ca diametrul canalului vaginal nu are nimic de a face cu cat faci sex. Vaginul NU se largeste dupa mai multe partide de sex si nu e mai stramt cand esti virgina sau la scurt timp dupa dezvirginare.

Vaginul se largeste doar atunci cand esti excitata ca sa patrunda penisul mai usor + lubricarea naturala, si se stramteaza atunci cand ai senzatie incomfortabila(pentru ca muschiul se contracta).

Introducerea penisului direct la prima secunda inainte ca sa fii excitata bine da senzatie dureroasa sau incomfortabila... Sexul nu e doar despre penetrare. Multi barbati nu vor sa inteleaga asta, asa ca nu te lasa ca de fiecare data sa ai experienta incomfortabila cand faci sex.

Deci inainte ca iubitul tau sa introduca penisul, sa petreceti ceva timp inainte ca sa te "incalzeasca"(sa iti faca sex oral sau sa te atinga etc) si foloseste lubricant pe baza de apa(cel pe baza de ulei rupe prezervativul).

| Nick007e a răspuns:

Ai grijă la igienă și la lubrifiere dacă folosiți lubrifiant vezi să nu fie de la el