| unbaiatcusentimente a întrebat:

am 16 ani si m-am indragostit de o colega de clasa. Imi place foarte mult de ea si vreau sa ii marturisesc acest lucru, insa nu stiu cum. Printr-un mesaj sau in fata? Eu as prefera sa ii zic in fata, dar nu stiu ce ar trebui sa ii zic. Puteti sa imi spuneti voi? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| FeelTheRain a răspuns:

Buna!
In primul rând e super ca vrei sa încerci.
O poti chema sa vorbiti si apoi spune-i exact ce simti, ce ai pe suflet. Crede-ma, in momentul ala totul vine de la sine, asa ca nu-ti face griji.
Dragostea doare de multe ori. Se intampla deseori ca unul sa fie îndrăgostit iar celălalt nu prea. Dar asta nu te opreste sa ii spui tot ce simti si care e situatia.
După ce îi spui, lasa-i timp sa proceseze situația si ea o sa vina cu raspunsul final.
Dacă e să fie, e scris in stele, dacă nu, nu e pentru tine.
Oricum, merita sa încerci. Oricare va fi finalul, este o experiență de viață de care o sa te mai lovești.
Succes si o seara frumoasa! happy

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai indicat mod prin care poate fi anuntata o fata in legatura cu sentimentele resimtite fata de persoana ei este cea prin care ii spui in mod direct ca doresti sa o inviti la o plimbare in doi. Daca este interesata de persoana ta, va intelege care este rostul si rolul unei plimbari in doi si in functie de raspunsul pe care il vei primi, vei stii la ce sa te astepti. Succes!

| Andreeush a răspuns:

Mai bine îi spui în față decât prin mesaj.

| Raizing a răspuns:

Saluti!
Spune-i de cat timp te-ai indragostit de ea. Explica-i motivul care te-a facut sa te indragostesti de ea.pe final -sa-ti zica -daca si ea te place!

| Katie1356 a răspuns:

E cel mai ok in fata, pentru a ii vedea si ei reactia. Cheam-o in oras, la un suc sau o plimbare prin parc, discutati si daca vezi ca e deschisa si ii face placere sa stea cu tine, incearca sa o iei de mana. Daca sentimentul e reciproc, probabil va zambi si te va lasa si de aici totul va decurge de la sine, la plecare o pupi pe obraz, adica iei totul pas cu pas si sigur va intelege si ea ca o placi si nu te grabesti. happy

| unbaiatcusentimente explică (pentru Katie1356):

Ea e o persoana foarte deschisa, insa tot timpul sta cu cea mai buna prietena a ei, merg impreuna si spre casa si nu o vad niciodata singura ca sa pot sa vorbesc cu ea

| unbaiatcusentimente explică:

Nu pot sa o invit la o plimbare sau la un suc deoarece sunt timid si nu stiu daca va vrea