| Remus_Stefan_1998 a întrebat:

Am 16 ani si nu am avut pana acum nici o prietena, de felul meu sunt mai timid si nu am foarte multi prietenii.Va rog sa-ma ajutati funda!

Răspuns Câştigător
| Raulinio a răspuns:

Nu pot decat sa iti zic ca si eu eram la fel, pana la varsta de 17 ani nu am avut nici-o prietena,pana a aparut ea,o fata din liceu,pe care am iubit-o foarte mult, cand am vazut-o mi-am luat inima in dinti (chiar daca eram mai timid de felul meu) si m-am dus la ea, am intrat in vorba, duapa care am ajuns sa fim impreuna... sfatul meu este sa ai rabdare pana apare o fata care iti place si cand va aparea, nu ezita ai 2 secunde la dispozitie sa mergi sa vorbesti cu ea, daca trec acele 2 secunde vei ramane doar cu regretul ca nu ai vorbit cu ea si poate nu vei mai avea o a2-a sansa si sa stii ca fetele apreciaza cand baietii fac primul pas,va aprecia faptul ca te-ai bagat in seama cu ea, va sti ca ai vazut ceva special la ea si sa nu iti fie ca vei fi refuzat, cel mult te va refuza elegant intr-un mod politicos, sper ca ti-am fost de ajutor my friend, Pace happy

1 răspuns:
| Miladincaa a răspuns:

Asa cum spune si Raulinio, trebuie sa ai rabdare. pentru fiecare exista cineva, deci nu dispera. poti oricand sa iti faci o prietena de ochii lumii, chiar daca esti mai timid, dar crede-ma atunci cand va aparea acea fata pe care o sa o placi cu adevarat vei fi foarte fericit. nu ai de ce sa fi trist, pana la urma sunt sigura ca va aparea si fata care va adune in viata ta ceia ce lipseste