| creatza96 a întrebat:

Am 16 ani... si stu cu un baiat de 1 an. eu mi-as dori sa fac cu el dragoste,pentru ca simtim amandoi. Problema este ca sunt virgina,si mi-e frica de durere, de parinti, sa nu afle.si mi-e foarte rusine sa ma dezbrac in fata iubitului meu goala sa ma vada x_X ce ma sfatuiti sa fac.Dau funda happy

13 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

1. Să nu îţi fie ruşine de prietenul tău, dacă te iubeşte îţi acceptă toate defectele (a, şi băieţii nu sunt atenţi la detalii). Pentru el vei fi frumoasă indiferent de cum arăţi. Să nu laşi asta să distrugă momentul.
2. Dacă se întâmplă să te îmbolnăveşti la burtă şi părinţii te duc la doctor, ginecologul te va întreba "eşti virgină?", dacă spui "da", atunci el nu te va controla acolo (asta este sigur), îţi va face nişte analize şi atât. Şi dacă eventual părinţii îi spun să verifice, le zici că nu, că îţi este ruşine şi că ar trebui să aibă încredere în tine.
Singurul lucru pentru care ar trebui să îţi faci griji e o eventuală sarcină, prezervativele nu sunt mereu atât de sigure pe cât am vrea noi. Ar trebui să faci ce simţi tu, folosind şi puţin capul, desigur, pentru că indiferent de ce anume te sfătuiesc alţii, e alegerea ta.
Baftă multă, ai grijă de tine!
La revedere. :-)

| ursachy a răspuns:

Trageti-o cu el ca ti-l calareste alta

| neutrino a răspuns:

Ce trebuie sa faci? Nimic, doar sa-ti respecti parintii si sa-ti dai seama ca esti la un pas de a pierde increderea lor in tine. Toti ne dorim sa facem sex, dar trebuie sa mai si gandim, cu cine si cand facem. Imi place ideea cu nu ti-e rusine sa faci sex, ci ti-e rusine sa fii goala in fata lui. Te-ai gandit, atunci cand relatia se va rupe si vor urma alti baieti, cum ii vei privi pe fiecare in ochi, sau ii vei ocoli pe fiecare?

| h3r a răspuns:

Se zice ca... viata sexuala o sa ti-o incepi atunci cand te simti pregatit/a.
Ceea ce tu nu esti.
Cand o sa fi intr-adevar pregatita, atunci nu o sa-ti mai fie frica de nimic, rusine sau teama de parinti.
Cu asta am zis tot. Nu iti strica adolescenta.

Take care.

| creatza96 explică (pentru h3r):

Multumesc mult

| h3r a răspuns (pentru creatza96):

Sper sa te gandesti mai bine la tine.
Daca e sa fie, o sa fie si mai tarziu.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| adrianamara a răspuns:

E normal sa-ti fie rusine doar e prima data dar nu trebuie sa te dezbraci tu ci el iar daca va fi intuneric va fi bine! In legatura cu durerea in majoritatea cazurilor e suportabila o usturime ce-ti va trece in doua zile acum depinde si de el! Daca nu esti pregatita mai astepta!

| AnimeLife123 a răspuns:

Mai bine asteapta pana la 18-19 ani...e mai bine

| bnutrino18 a răspuns:

Asta mi s-a intamplat si mie.Si acum nu pot sa cred ca s-a intamplat.De ce nu incercati pe intuneric?thinking e mai..romantic..nush. Si trebuie sa renunti la frica. Daca stie cum sa te ia e totul ok.Fa dragoste cu el pe intuneric si incearca sa te relaxezi.Dar protejati-va

| robertos41 a răspuns:

Sau poti sa-ti iei inima in dinti si sa te rogi la dumnezeu daca exista sa nu te duca parinti la ginecolog ca ai incurcato bafta cu iubitu

| Vengeaance a răspuns:

Nu iti bate joc de tine de la varsta asta, e posibil ca el sa te paraseasca dupa ce faceti acest lucru, deci eu spun sa mai astepti