| ursuletumagic a întrebat:

Buna TPU am 16 ani si vreau sa mi incep viata sexuala si nu stiu ce trebuie sa fac help me TPU crying ce trebuie sa afca fata si baiatul daca se poate cu lux de amanunte dau funda crying(((((((((((((

Răspuns Câştigător
| AnToOniiia a răspuns:

El - (st mari sanse) deasupra smug cel mai probabil o sa te atinga pe tooot corpul, apoi o sa te dezbrace incet-incet. cand vei ramane doar in sutien si in chiloti, te va atinge pe sani, desfacandu`ti usor sutienul. Apoi MARELE MOMENT... Iti va da si chilotii jos si va incerca sa...sa si`o bage laughing(scuze`mi exprimarea). Daca vei fi suficient de excitata si relaxata, nu te va durea(sau f putin, dar va trece repede). In timpul actului sexual, vei avea parte si de tandreturi din partea partenerului tau, precum si muscaturi(pe care nu le vei simti, ci vei vedea numai urma) sau saruturi si atingeri fierbinti pe intreg trupul plus french kiss-uri love struck Probabil nu va dura mult prima paritda, dar cu siguranta va fi DE NEUITAT day dreaming dupa ejacularea partenerului tau, puteti s`o mai faceti o data si inca o data sau sa stati la "tigara de dupa"(putin petting, saruturi smug). Nu iti face prb in privinta dureriiwinking Daca ar fi insuportabila sau mare, iti dai seama ca nu ar mai face`o atatea tinere happy Plus ca in timp ce esti excitata, organismul tau va percepe durerea la o scara de 4 ori mai mica decat in momentele obisnuite(cand cazi, cand te musca sora/fratele tau de mana etc.), astfel explicandu`se motivul pentru care dpa o partida wild te trezesti cu semne si eventuale vanatai, dar nici nu`ti amintesti sa fi simtit vreo durere big grin Asta e un mare avantaj :* Totusi, orikat de frum ar fi viata sexuala, ar trebui sa te mai gandesti o data inainte sa o faci pentru ca este un pas f important din viata ta, un pas care te transforma intr-o femeie. Plus ca o data in viata esti pura; tine cont de asta mai ales daca ai fost invatata sa respecti religia ortodoxa(sa te culci cu un tip inainte de casatorie e unul din cele mai mari pacate), ti-am zis asta ca sa analizezi fiecare lucru, dar alegerea iti apartine in totalitate :*

14 răspunsuri:
| nonny50 a răspuns:

Si cu ce sa te ajute TPU? :S

| mgtow a răspuns:

Lasa sexul ca esti prea mic pentru asa ceva.

| LeuTz a răspuns:

Stramosii nostri nu intrebau pe siteuri cum se face sex si uite ca au facut copii si sex in prostie.Treaba asta vine de la sine nu e o stiinta exacta.Dar daca tot ai intrebat ce trebuie sa faca:
Va dezbracati, faceti preludiu si incercati sa va simtiti bine si spune-i aluia sa nu faca "pleosc" in tine ca altfel te-ai scos cu un copil.ciau

| catalinn_5169 a răspuns:

Trebui sa stai dusa de val.laughing)stai si inveti

| RXN a răspuns:

Sexul e ceva instinctual, tu crezi ca animalele cauta redtubeforanimals.com inainte sa se imperecheze?
Tu stii ce-ai de facut, iar la momentul cu pricina iti vei da seama de asta.Nu uita de protectie.

Răspuns utilizator avertizat
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Atât băiatul cât şi fata trebuie să fie informaţi despre începerea vieţii sexuale la o vârstă fragedă şi consecinţele actului sexual neprotejat ( infecţie, sarcină, BTS ).Fă-o doar dacă eşti pregătită din toate punctele de vedere!

Baftă!

| SandaraPark a răspuns:

Cauta pe redtube.com si acolo ai tot ce vreilaughing de la masturbare pana la s*xlaughing

| mimi_2935 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa mai astepti si sa te informezi despre riscurile care pot aparea( iar la varsta asta nu cred ca ai vrea sa devii mama dintr'o greseala). asa ca mai bine asteapta sa mai cresti, ai multe de invatat. sper ca ti'am fost de ajutor

| Allexis a răspuns:

Pai daca nu stii ce trebuie sa faci, nu e cazul sa iti incepi viata sexuala. O sa ramai insarcinata aiurea sau o sa iei boli cu transmitere sexuala, pentru ca nu stii despre protectie nimic, de exemplu. Asa ca stai cuminte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa mai astepti.Nu mi-a lua in nume de rau eu nu te critic eu te ajut.Nu incerca e mai bine s-o faci mai incolo!

| nonny50 a răspuns:

ArY : esti bestiala...m am prapadit de ras. rolling on the floor

| Manu_5761 a răspuns:

Adryan lasate de viata frate!