Nu trebuie sa o obligi. prin faptul ca incerci sa o convingi se poate gandi ca e un fel de obligatie. mie mi se pare bine sa incercati. aveti un an in care cred ca v-ati iubit foarte mult si nu se poate intampla nimic rau daca folositi un prezervativ bun. Nu incerca sa o convingi.doar vorbeste cu ea. spune-i ca ti-ar placea si vezi cum reactioneaza. Bafta!
Daca nu va protejati poate ramane insarcinata Dupa ce isi va incepe viata sexuala i se va deregla ciclul, ii va veni mai tarziu cu 2-3 zile . In rest nu cred ca vor exista alte consecinte. DACA VA PROTEJATI .
Asteapta pana la 18 ani ca nu e deloc normal sa faci sex la minoritate, daca vrei sa fii om cu mintea pusa pe i atunci rabda si nu fi derbedeu ca astia mici ca ei fac o mare greseala.
Sunt consecinte pentru amandoi.In special pentru ea.
NU uita ca si sexul protejat poate duce la o sarcina.
Ai grija si cred ca ar trebui sa mai ai rabdare inca un an macar.
Sunteti cam mici!
Faceti mai exact ce simtiti mai ales ca sinteti de aceeasi virsta. Daca asculti toate timpeniile debitate aici ai cea mai mare sansa sa crapi cu saminta in tine.De ea nu se pune problema caci daca nu-i faci nimic un timp va gasi in mod sigur pe cineva sa-i faca.De ce sa nu fii tu?
Daca ea nu se simte pregatita sa faca acest lucru nu o forta! Lucrurile trebuie sa vina de la sine, imediat ce se va simti pregatita o sa faca si acest pas. Si cand se va intampla acest moment ar fi bine sa va protejati pentru a evita o posibila sarcina sau aparitia altor boli cu transmitere sexuala. Succes!
Bineinteles ca daca facem, o sa facem protejat.
Dar ea continua sa zica ca are toata viata la dispozitie sa faca asta.
Pana la 18 e cam mult, totusi sunt baiat. mi'e destul de greu, baietii ma inteleg:d.
Nu pot sa o oblig, eu i'am explicat ca tin foarte mult la ea si ca nu stau cu ea pentru asta, i'am explicat ca o astept cat pot.i'am zis ca ar fi mai bine anul viitor, dar ea vrea la 18.
Nu stiu nici eu ce e mai bine, ma gandesc si la mine dar si la ea.o pun pe ea pe primul loc, astept cat pot dar ea nu prea intelege.
Nu am mai avut discutii despre asta, i'am spus ca o astept cat vrea ea sperand ca clipa aia o sa vina mai repede daca fac cum vrea ea, crezand ca minte cand zice ca vrea la 18, dar ea mi-a spus ca vorbeste serios...
Credeam ca vrea la 18 sa ma testeze, sa vada daca stau cu ea pentru sex, desi, eu cred ca dupa un an si ceva i'am demonstrat cat tin la ea.
va multumesc celor care mi'au raspuns, va rog sa continuati, am mare nevoie
Tu esti sigur ca asta iti doresti? sa faceti acest pas? gandeste-te bine.ca este ceva ce ai putea regreta mai incolo. Cat despre varsta mi se pare ok. de ce nu incerci sa porti o discutie cu ea? sa vezi daca e sau nu pregatita...si in cazul in care ai facut deja asta, iar ea nu vrea nefiind pregatita nu o forta. va veni totul de la sine. cand se va simti pregatita se va inatmpla si asta.
Ce as putea regreta?
Ce as putea discuta cu ea?
Eu nu vreau sa creada ca sunt un obsedat si sa aduc in discutie subiectul.
Ea mi-a spus ca nu se simte pregatita.
Cum as putea sa imi dau seama ca e pregatita din discutie?