Nu lua anticonceptionale.alea nu sunt pentru ingrasat.nu te mai lua dupa toata lumea. e adevarat ca persoanele care folosesc anticonceptionale iau in grautate dar nu trebuie folosite pe post de vitamine.Nu e de joaca cu ele.Si eu am 1, 68 si am 50 de kg, si 19ani pe deasupra mananca sanatos si nu te indopa cu dulciuri si toare porcariile. aaa si fa sport. te ajuta mult sa te dezvolti sper ca te-am ajutat:*:*
asa e... mananci toate porcariile astea si o sa te imbolnavesti. o solutie? mergi la sala! respecta programul de masa!
Parerea mea este sa bei sucuri carbo-gazoase sa mananci grasimi si chipsuri. Anticonceptionalele n-au efect.
Mananca chipsuri, carne si grasimi prajite, dulciuri si bea multe sucuri carbo-gazoase. Anticonceptionalele ajuta mai mult la slabit. funda plz.
Mai bine mananci multa cioacolata asa m-am ingrasat eu si acum vreau sa slabesc... Daca o sa te ingrasi o sa iti para rau mai tarziu.Asa am patit si eu dar uh faci ce vrei te ingrasi sau slabesti.
Sper ca te-am ajutat
Tot ce trebuie sa faci este sa mananci bine si cu un program cat mai fix. Adica nu asa cand apuci si pe fuga.