anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani, am fost impreuna cu un coleg de clasa dar ne-am despartit de o luna din niste motive absolut patetice( el ca nu e in stare eu ca ma saturasem de atitudinea lui).
problema mea e ca sunt indragostita de el de vreo 2 ani iar omul ma tine numai in hopuri cum s-ar zice. Ba mi-a zis ca nu ma place si s-a combinat cu alta ba ca ma place ba ca i-a trecut. iar eu tac si nu ii zic nimic despre cum ma simt si ce simt pentru el. nu sunt nici eu usa de biserica, adica uneori am un comportament de 2 bani.
acum a fost vacanta si a fost ingrozitor ca nu l-am vazut dar am incercat sa nu ma mai gandesc si sa ma distantez. dar parca nu merge. vine zilnic sa stea cu mine in banca, il vad cum se uita in ore si imi zambeste, sau ma tachineaza si face tot felul de comentarii legate de chestii pe care le faceam/ziceam cand eram impreuna. mi se pare ca are un comportament total inadecvat pentru un fost prieten.
si da chiar daca mi-ar face mai bine sa termin definitiv cu el nu pot pentru ca il vad in fiecare minut, in fiecare zi.
si vreau sa ma impac cu el dar nu stiu ce sa fac si ce sa ii zic. nu stiu nici daca mai vrea sa mai fim impreuna nici daca ma mai place.
ce sa fac? cum sa fac?

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Continua sa joci rolul de minge, se pare ca inca iti place, altfel ti-ai cauta un alt baiat care este capabil macar sa te respecte.

| Hαppiηеss a răspuns:

Ma fetita, e plin pamantul asta de baieti si crede-ma mai exista si oameni seriosi capabili de o relatie, de ce stai tu la mana unui ametit care nu stie ce vrea de la viata? Chiar iti place sa stai asa intr-o incertitudine continua ba e alba ba e neagra?
Aduna-te si uita-te intr-o oglinda, presupun ca esti o fata capabila sa starneasca interesul unui baiat, nu te mai lasa calcata in picioare de un pacalici, nu se merita.
Mult noroc!