| Ioana85296 a întrebat:

am 17 ani iar acum 5 luni prima mea mare iubire s-a sfarsit, am suferit mult si cred ca nici acum nu am trecut peste si am incercat orice, am facut diferite activitati pentru a-l uita, am iesit cu prietenele mele de multe ori in oras, la film, sa ne plimbam etc. Cel mai greu este ca el face parte din grupul meu de prieteni si asta inseamna ca defiecare data cand ies afara trebuie sa fie si el prezent si sa ii vad fata iar asta nu ma ajuta in a-l uita. Mai nou prietena mea "cea mai buna" daca ii pot spune asa, se tot da pe langa el si incearca sa flitreze cu el, ceea ce nu imi convine, nu pot sa ii spun " stii inceteaza sa te dai la el ca nu imi place". Uneori stau si ma gandesc ca poate o sa fie cu el iar prietenia noastra o sa se sfarseasca, dar ma doare sa stiu ca ea m-ar putea trada in felul asta. Suntem prietene de cand eram mici si nu as vrea sa o pierd in felul asta. Chiar nu stiu ce sa fac, va rog sa ma ajutati, daca aveti de gand sa spuneti "ce iti pasa tie daca oricum nu mai esti cu el", mai bine nu raspundeti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul rezolva toate. Prima iubire nu se uita niciodata, daca ai iubit cu adevarat.
Si eu, acum la o varsta frumoasa, inca nu am uitat prima iubire. ca si tine, o vad zilnic de 10 ani intr-una. Nu mai sufar dar...nu pot uita. Asa se intamplacu toti cei ce au iubit adevarat pentru prima oara.

0 răspunsuri: