Nu, nu mai esti virgina. Nu este posibil sa te fi zgariat atat de rau incat sa sangerezi, pur si simplu ti-a rupt himenul.
De la o simpla zgarietura nu sangerezi tare, nu stiu ce sa zic... poate ar trebui sa-l feliciti ca te a dezvirginat
Saraca de tine, amintire dureroasa la 17 ani sa fi dezvirginata cu jumatate de deget...macar daca era tot ) mi-e mila de tine...pe la 30 o sa simti si ceva mai mult de jumatate de deget
Părerea mea e că ţi-a rupt himenul. Asta nu înseamnă însă că numai eşti virgină. Virgină numai eşti în momentul în care ai primul contact sexual adevărat. Acum, pur şi simplu ţi-ai rupt himenul. Nasol, totuşi. Dacă vede ginecologul, o să zică maicătii (Dacă te duci cu ea) că te-ai culcat cu-n tip, deci chiar dacă ai făcut sau nu sex, tot aia va crede.
Clar nu mai esti virgina..Nu te-ai gandit si tu inainte sa "va jucati"? Ar putea fi vorba si de o zgarietura..iti poti da seama daca a fost o zgarietura in cazul in care simti un disconfort..Felicitari..aiurea mod de a fi dezvirginata..macar de te-ar fi dezvirginat cu penisul si nu cu un deget.
Poate e rupt partial,, nu total si inca esti virgina,,,, consulta o femeie care stie daca nu vrei sa te duci la dr,,, bafta
Bună!
NU cred că mai eşti virgină ( nici dpdv fizic )!
Este suficientă o penetrare ce 2-3 cm pentru a RUPE himenul...
Din moment ce te-a penetrat ( chiar şi cu degetul ), cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), mai ales că a curs sânge ( "destul de mult" ).
Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % ) - şi NU cred că e cazul tău deoarece ai avut acea sângerare...
Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale mai este posibilă sângerarea.
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764
Toate cele bune.
La 17 ani te lași pipăită în zonele intime... trist, unde îți este onoare/orgoliul? să fim serioși!
Pai daca ai sangerat evident ca s-a rupt himenul, ce amintire o sa mai ai si tu, dezvirginata cu o jumate de deget, de acum esti femeie
Peretii vaginali sunt foarte sensibili. Este posibil sa fi fost o zgarietura dar daca ar fi fost te-ar fi durut foarte tare fiindca sunt si foarte receptivi.
*te rog nu-mi da funda, nu vreau sa stie nimeni ca ma pricep *
Pai ma jeneaza, insa nu stiu ce sa cred... Mai ales ca am vazut si sangele, of! Nu a fost atat de mult, dar a fost.
Daca te jeneaza in continuare aproape sigur este o zgarietura. Dar totusi, nu stiu de ce esti asa ingrijorata. Esti la o varsta cand asa ceva e chiar normal.
Si legea asta e cam aiurea...18 ani...cine naiba asteapta pana la 18 ani? De la 16 la 26 de ani suntem toti foarte salbatici. Nu vad de ce ar trebui sa pierzi 2 ani de distractii. Mult noroc si nu te mai ingrijora atata. Si maica-ta trebuie sa inteleaga.
Esti fanul meu
De ce?
"te rog nu-mi da funda, nu vreau sa stie nimeni ca ma pricep" :p
Oameni buni puteti inceta cu vorbele de genu "felicitari tea dezvirginat cu un deget" sau "ce mod de ati pierde virginitatea"? serios acum virgin/a esti pana in momentul cand ai primul contact sexual! daca ti se rupe himenul de la sport cand erai mai mica inseamna ca ti-ai pierdut virginitatea la 10 ani? ) ganditi si voi putin inainte de a scoate perle pe gura
Iar legat de intrebarea ta.e la fel de posibil sa se fi rupt himenul ca si sa te fi zgariat. teoretic daca e o zgarietura curge putin sange pe moment si apoi ramai cu o jena/uturime. daca insa tia rupa himenul atunci putea sa iti curga mai mult sau mai putin sange si puteai sa simti sau nu o jena. de asemenea poti fi destul de sigura ca ai mai putea sangera putin si in zilele urmatoare. asa iti poti da seama care a fost cauza sangerarii initiale