| Mihaelaa98 a întrebat:

Buna tpu.Am 17 ani jumate si sunt cu un baiat care are aproape 18 ani.Suntem de doua luni si ceva impreuna iar zilele urmatoare s ar putea sa ma duc la el acasa.El se comporta cu mine foarte frumos si a facut atat de multe chestii pentru mine si am mare incredere in el si sunt sigura ca nu m ar lasa daca ar fi sa facem ceva. Faza e ca eu chiar imi doresc sa o fac cu el, ma simt pregatita pentru asta, doar ca imi este frica sa nu fie vreo iluzie din cauza hormonilor care sunt din ce in ce mai incinsi la varsta asta.Sunt sigura ca nu as regreta daca ar fi sa se intample cu el.Voi ce credeti, e ok sau nu? Ne grabim? Sunt prea mica? ( sunt virgina)

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Deci, toata lumea spera si vorbeste de prima data ca de ceva ..nu stiu, in care vezi artificii si auzi pasarele.
Prima data e pur si simplu ceva ce sta in calea vietii tale sexuale. E sex, nu e nimic wow, toata lumea o face si nimeni nu e recunoscator nimanui pentru asta.
Sex faci pentru ca vrei TU, pentru ca esti pregatita si pentru ca nu iti pasa daca a doua zi te lasa baiatul. Asta inseamna sa fii pregatit psihic...adica sa nu traiesti cu impresia ca daca te culci cu el, el va ramane vesnic langa tine pentru chestia asta.
Daca tu crezi ca a venit vremea sa scapi de feciorie, fa-o...dar repet, nu te astepta sa fie ceva wow. Prima data de obicei e stangace, e atat de plina de frici si emotii ca nu prea pricepi ce ti se intampla si e posibil ca dupa ce faci asta sa ajungi sa devii usor paranoica in relatie...la prima cearta ii vei reprosa ca te-ai culcat cu el si lui nu-i pasa. Foarte multe femei fac greseala asta. Cred ca sunt pregatite cand de fapt in sinea lor o fac mai mult ca sa "consolideze" vezi Doamne relatia in care se afla.
Eu am facut prima data sex dupa 3 luni cu respectivul si ne-am despartit dupa inca vreo 2 sau 3. Nu m-a afectat absolut deloc pentru ca nu am facut sex pentru el. Am facut pentru ca eu voiam sa o fac si pentru ca el ma atragea suficient si imi placea suficient incat sa fac chestia asta.

22 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine așteaptă până după căsătorie.Pe care o puteți face dacă chiar vă iubiți, sunteți responsabili și nu doar vă aflați în trabă până găsiți ceva mai bun, după ce el are 18 ani. Că doar de atât sunt curioși cei de la starea civilă, dacă vă iubiți și vreți să rămâneți împreună. Dacă iubeși cu adevărat ești gata să declari asta oricui. Orice fată care face sex fără căsătorie, se simte murdară, devalorizată, își perde o parte din farmec pentru băiat, pentru care e mai ușor să treacă mai departe. Știai că prezrvativul apără de boli venerice în proporție de 80% și de sarcină 99%.Îți garantează cineva că nu vei face parte din cei 1 %? Pentru fiul meu mai mic soțul glumește că le va cere pensie alimentară celor de la Durex.

| Mihaelaa98 explică (pentru ania):

Cine ar sta cu mine si sa o faca si dupa casatorie? Nu cred ca mai merge asa in zilele noastre

| ania a răspuns (pentru Mihaelaa98):

Dacă ai face parte dintr-o-o comunitate de tineri creștini care valorizează acest lucru, se poate.ȘI sunt multe.Fiica vărului meu s-a căsătorit civil în urmă cu o lună la 23 de ani cu un român din Canada de 29 de ani (ambii sunt penticostali) și el a dorit să se căsătoreacă religios acolo, pentru a fi de față și surorile, a plecat înapoi după o săptămînă fără să facă sex.La o lună după nuntă a murit vărul meu, tată miresei și el a revenit în România și a spus părinților lui să nu se neliniștească că vor face sex înainte de cununia religioasă pentru că cum a așteptat 29 de ani mai poate așteptat o lună.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nimeni nu poate defini/stabili care este cea mai potrivita varsta pentru o fata caea sa-si inceapa viata sexuala. Din acest motiv nici nu incerc sau nu-mi permit sa dau sfaturi imperative, deoarece orice am spune/comenta noi ar fi inutil si in zadar din moment ce voi ati ajuns la concluzia ca sunteti pregatiti pentru acest pas important din viata voastra. Insa imi voi permite sa va sfatuiesc sa folositi obligatoriu un mijloc de protectie iar pentru dezvirginare acesta sa fie prezervativul deoarece lubrefiantul cu care este acoperit va reduce foarte mult durerile resimtite de tine in momentul penetrarii. De asemenea intotdeauna sexul sa fie facut cu maxima responsabilitate pentru a evita necazurile si stresul provocat de o greseala chiar si minora. Multa sanatate.

| neutrino a răspuns:

Ai dreptate in ceea ce privesc hormonii, dar nu ai dreptate referitor la marea incredere pe care o ai in el. Sper ca nu visezi ca el isi va petrece toata tineretea langa tine. Personal te sfatuiesc sa nu te grabesti sa devii femeie: nu-i mare branza si in curand vei plange ca nu ai avut noroc pe lumea aceasta. Esti pregatita, stii ce sa faci atunci cand vei ramane gravida?

| Emilian65 a răspuns:

Tu, vrei, dar el vrea sa faceti sex?

| LoveSleep a răspuns:

Da, e ok. Nu contează dacă aveți 2 luni sau 2 ani de relație și nici nu contează dacă ai 14, 18 sau 30 de ani. Ceea ce contează e s-o faci pentru tine, pentru că vrei, pentru că simți, pentru că ai chef, pentru că vrei să experimentezi si tot așa. Dacă o faci că te simți obligată va ieși un mare căcat. Dar dacă o faci pentru că asta îți dorești, n-o să regreți dacă pleacă imediat după ce terminați. Dar nu te gândi la asta, nu există un băiat care să stea cu tine până ce faceți sex și să se despartă de tine după. Astea sunt basme și poveștile unor virgine de 2 bani.
Nu uitați de prezervativ, baftă!

| Doub a răspuns:

Dacă erai sigură, nu ai mai fi pus întrebarea asta.

| R0R0 a răspuns:

Daca tu te simti pregatita, fa-o.
Fa ceea ce iti spune inima

| Oana92 a răspuns:

Daca esti sigura ca nu vei regreta asta cel mai probabil esti pregatita. Nu uita de prezervative si de lubrifiant. Si asigura-te ca nu va deranjeaza nimeni si ca el stie ca esti virgina.

| ywar a răspuns:

Ma bucur ca realizezi niste lucruri. Ma bucur ca a aparut acel "imi este frica sa nu fie vreo iluzie din cauza hormonilor care sunt din ce in ce mai incinsi la varsta asta". Deseori, se cam confunda conceptul de iubire cu cel de sex. Acum - ce sa vezi? - noi nu putem sa fim in pielea ta. Faptul ca ti-ai programat ca o sa te duci pe la el, inseamna implicit ca te programezi cumva sa se si intample o schimbare. El se poarta frumos cu tine ca sa te atraga si evident sa ii cazi in pat. La aceasta varsta pentru baieti: cantitatea conteaza. Sunt barbat in toata firea si stiu ce zic. Pe vremea cand eu eram adolescent, din pacate ori din fericire, eu nu am gandit asa. Pe tine te sfatuiesc sa nu faci greseli pe care ulterior sa le regreti. Si acum, sa-ti mai spun ceva: ce poate sa faca un barbatel la 18 ani in pat? O sa termine ingrozitor de repede. O sa se miste in tine ca un turbat de parca ar vrea sa iti rupa vaginul punandu-te, desigur, in patru labe pentru ca asa a vazut in filme si o sa termine printr-un grohait de porc in calduri. The end. Asta alegi. Tu o sa ai orgasm din parti. Preludiu? Ce-i ala? E alegerea ta. Iarta-mi duritatea, dar asta-i adevarul.

| LoveSleep a răspuns (pentru ywar):

Aveam altă părere despre tine. Nu știu de ce o sperii în halul ăsata. Până la urmă e sex, nu operație pe creier. Ai dat cel mai penibil răspuns al 'carierei', cred.
Oricum, fiecare cu părerea lui.

| ywar a răspuns (pentru LoveSleep):

De ce crezi asta? De ce ar fi penibil? Prima experienta sexuala a ei ii va marca existenta mult timp. E sex, de acord. Dar... daca e cu unul care doar asta vrea si o foloseste ca pe o bucata de carne, pe urma isi plateste terapie pe la psihologi. Nu trebuie sa privesti doar din perspectiva barbatului. Si apoi... eu recunosc: nu am foarte multi fani pe aici. Nu dau raspusnuri aici pentru a avea fani si a fi sau a nu fi penibil. Am o experienta de viata si cred ca asta imi da dreptul sa judec mai mult decat majoritatea. Nu se poarta judecata in zilele noastre dar mai sunt si accidente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi culmea sa se poarte urat cu tine din moment ce vrea sa ti-o traga...

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu va grabiti si nu esti prea mica, tu epileaza-te, poate ca baiatul doreste sa treaca la urmatoarea etapa.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Nu am inteles faza cu epilatul si care ar fi rostul. rolling on the floor Imi face o deosebita placere sa fac oral femeii insa o cunilitie de calitate nu presupune ca "pasarica" sa fie in totalitate golasa si complet neapetisanta.

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru corbulalbrosu):

S-au facut destule cercetari despre aceast subiect. Majoritatea baietilor vor sa vada pasarica nu par cret. Dar dupa cum zici tu, fiecare cu gusturile lui, eu ii faceam un serviciu indirect baiatului in cauza

| tractorisul a răspuns:

Mai bine citesc raspunsuri despre dragoste si sex decat sa ma uit la un film de comedie happy happy happy, aici rad mai mult, toti copii care fac pe "Doctor Love ", happy

| WHS a răspuns:

Mama cata fericire pe capul lui

| Sorinaaa10 a răspuns:

Normal, ai o varsta buna pentru a face treaba asta si ar fi si mai bine daca tu chiar ai simti asra! Mult succesc!

| Sorinaaa10 a răspuns:

Normal, ai o varsta buna pentru a face treaba asta si ar fi si mai bine daca tu chiar ai simti asta! Mult succesc!