Inca nu-i tarziu sa faci ce trebuie, corectandu-ti somnul si mancarea, ca sa stimulezi hormonii de crestere!
Poti creste pana la 19020 de ani, daca faci ACUM ce trebuie, adica: culcarea la ora 10 seara, este obligatrie, ca anumiti hormoni sa se poate produce.
Hrana sanataosa cu multe, foarte multe vegetale si fructe proaspete.
Un sport ajuta si stimuleaza: volei, handbal, inot, bashet (sala este exclusa, fiind inhiba hormonii de crestere).
Pune-ti intrebarea la categoria: ADOLESCENTI sau CONVERSATII, dar nu mai selecta sectiunea asta, ca sa nu risti sa-ti stearga adminul intrebarea.
Informatia genetica existenta in cromozomii care formeaza lantul ADN, pe baza carora se dezvolta toate fiintele, in cazul tau au indicat si prevazut ca dezvoltarea ta fizica sa se termine la varsta de 16-17 ani si inaltimea ta sa fie cam/aproximativ la fel cu cea a parintilor tai. In mod absolut sigur nu exista nici cea mai mica legatura si/sau vreo interdependenta intre dezvoltare si masturbare. Multa sanatate!
Nu e de la masturbare stai Chill. Este din cauza strămoșilor tai sau din cauza ca nu ai un stil de viața echilibrat. Eu am aproape 18 ani si 181 cm si eu fac ca si tine, nu masturbarea este motivul pentru care nu cresti.