Noi nu avem de unde sti. cel mai sigur este sa vorbesti cu el sincer si deschis. Intreaba-l daca simte ceva pentru tine, cum s-a simtit in saptamana care ati petrecut-o impreuna, si in toate celelalate zile in care v-ati vazut. Dar cand vorbiti despre asta e bine sa nu va deranjeze nimeni, adica sa te asiguri ca nu va va intrerupe nimeni pana nu ve-ti termina de discutat si ve-ti trage o concluzie. Daca nu iti raspunde sau iti raspunde greu nu trebuie sa faci tam-tam din asta. poate chiar nu poate.
Asta se intampla cand erai mica, viata merge inainte ...nu am timp sa citesc tot... dar da, viata merge inainte treci peste
Incearca sa-l suni...intalniti-va si discutati.pentru ca e aiurea si pentru tine sa nu sti ce are in suflet si sa nu sti la ce sa te astepti. sper sa reusesti! Bafta!
Nu am experiența necesară pentru ați raspunde la intrebare dar, te pot sfătui să incerci să vorbești cu el cum te vede acum doar ca pe o veche cunștință sau ca pe un viitor partener. Ăsta a fost sfatul meu sper că te-am ajutat!