anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si am o mare/mica problema cu ceva timp in urma (1-2 ani) obisnuiam sa ma masturbez cam in fiecare zi (stiu o mare greseala) si imi dadusem seama ca nu e asa bnn ce fac aparuse acele vise umede etc.Si de vo cateza luni bune am luat o pauza fara sa ma mai saturbez disparuse acele vise umede si ieri nu stiu ce ma apucase si m.am masturbat (masturbarea insotita de un film xxx) si problema este ca am ejaculat foarte repede.5 secunde eram mortcrying(((... ce ziceti se remediaza singura aceasta problema sau trebuie facut un tratament ceva plzzzz Funda+ vot!

7 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Nu ai nici o problema....erai excitat si e normal sa ejaculezi asa repede dupa o perioada lunga de timp in care nu ai facut nimic. se intampla asa.
apropo....nu e chiar asa rau sa te masturbezi... daca o faci cu limita

| alexanonimu a răspuns (pentru Bogdan1o):

Da, da si acu (1-2 ani )tot asa de repede ejaculam ma gandesc din cauza masturbarii sa nu se fi dezvoltat vo cv pe acolo ***thinking

| grab a răspuns:

Nu e ma nicio problema, dar incearca sa iti gasesti totusi o prietena. Majora! E mai sanatos! happy
Succes!

| 8mariastar a răspuns:

Nu trebuie sa faci nici un tratamennt problema a fost ca tu te masturbai si cand te uitai la filme xxx te-ai excitat si de ai "erai mort"

| CristinaMihaela91 a răspuns:

Probabila ai ejaculat asa repede deoarece nu o mai facusei de ceva timp.Stai linistit, este ceva normal.Si masturbarea este ceva normal, majoritatea tinerilor o fac, desi nu recunosc, dar trebuie facuta cu moderatiehappy

| Eufourikul a răspuns (pentru CristinaMihaela91):

Trebuia sa ii spui ca se va intampla ceva rau daca se mai masturbeaza, mai sunt din astia care sfatuiesc copii mici cu sfaturi rele laughing Bine spus Mihaela!

| alexanonimu a răspuns (pentru Eufourikul):

Deal de tine asa nu? si ce zici de tine auzi ''copii mici'' maretu unde era:-J