Stai linistita, pana si cel mai prost barbat stie cum e chestia cu sangerarea. e suficient sa deschida o carte de educatie sexuala si sa afle ca una din cinci fete nu sangereaza la dezvirginare si sunt convinsa ca a citit destule. dar nu vrea sa te creada, fiindca a fost interesat doar sa se culce cu tine si acum foloseste orice pretext sa scape repede de tine. Nu ti-ai ales cel mai bun barbat sa-ti incepi viata sexaual, si inca atat de devreme. Nu stiu ec a fost in capul parintilor tai sa-ti permita, dar au gresit si ei si tu tragi acum ponoasele. lasa-l si vezi-ti de viata ta. este un nesimtit si doar te-a folosit, nu merita sa pierzi nici o zi cu un asemenea ratat
Poate nu vrea sa inteleaga sau a fost prea neexperimentat sa faca diferenta intre o virgina si o dezvirginata, nu cred ca trebuie sa-i dai explicatii...da-i papucii mai bine pentru ca ti-a dovedit ca nu are incredere in tine si daca nu are atunci nu te prea iubeste
Daca nu are incredere totala in ce-i spui nu vad sa aveti un viitor comun. Păcat ca ai cedat la un asemenea om. Spune-i ca juri cu mana pe biblie sau la biserica.
I-am spus asta, m-am jurat si i-am spus ca ma jur si cu mana pe biblie, si a spus ca oricine poate face asta
Bună!
Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.
La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.
Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...
Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764
Arată-i şi lui aceste răspunsuri, să CITEASCĂ şi explicaţiile de la linkurile indicate anterior.
Toate cele bune.
E nesimtit daca spune asta. Daca avea putina experienta isi dadea seama ca ai fost virgina. Sangerarea nu este obligatorie.
Si pana la urma daca nu ai fost virgina ce? Are vreo problema cu asta? Daca era experimentat isi dadea seama dupa comportamentul tau...
Stii ca daca nu iti curge deloc sange dupa s-ar putea sa ramai gravida nu? adica asa stiam...
Nu este deloc adevarat ce stii tu! nu mai speria fata degeaba!
Arată-i pe net tot ce ar trebui să ştie, şi " umileşte-l" spunându-i că dacă vrea să facă sex, întâi să se informeze, spune-i să se mai maturizeze, Doamne!
00Andreea008 întreabă: