| AestheticPerf a întrebat:

Am 17 ani si fac sport, Calisthenics ( exercitii cu greutatea propriului corp ) combinat cu fitness cu gantere. Am penisul de 15-16cm si de ieri am inceput sa mi-l simt ciudat, nu ma doare sau ceva, pur si simplu ciudat si am simtit " acel ciudat " si mai sus de penis, gen intre partea inferioara a abdomenului si penis. Credeti ca creste? Am observat ca parca am putin mai multa piele ca pana acum. Si inca ceva, va informez ca nu iau steroizi sau dopamine injectabile sau ceva de genul, doar proteine naturale. Ce credeti ca poate fi? Si cum credeti ca e penisul la varsta mea, 15-16cm? Va mai creste? Sau poate astea sunt semnele ca creste? Pana la ce varsta creste? Va rog informati-ma!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cresterea penisului se incheie la 16 ani, indiferent ca tu vei mai putea creste inca 1-2 ani, el si-a terminat deja cresterea. cel putin asa spun studiile medicale.

| qpMădă a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Daca te doare in diferite părți ale penisului si la boașe s-ar putea sa ai hernie

| AestheticPerf explică (pentru qpMădă):

Nu. Nu ma doare. Asa zic, ca nu simt durere, doar asa putin ciudat, nu ii ceva care sa ma incomodeze.