anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si locuiesc in Germania, tatal meu are un coleg de munca care are 23 de ani si s-a despartit de 6 luni de prietena lui, si de 3 4 luni sa zic asa, vorbim pe messenger, am iesit cu el afara, ne-am plimbat, am fost la el acasa, am stat de vorba, am asculta muzica impreuna. Si ce pot sa zic s-a indragostit de mine, se da la mine, imi spune ca ma iubeste, si acum 2 3 zile, ne-am sarutat. ne-am luat in brate, si asa mai departe. In orice caz adevarul e ca vrea sa fie cu mine, si chiar se vede ca ma iubeste si eu nu stiu ce sa fac. Astazi a venit fosta lui prietena pentru ca vroia sa il vada, sa stea de vb cu el. El nu a chemat-o pur si simplu ea a vrut ..Si nu stiu ..Nu inteleg, a zis ca nu o iubeste, ca lucrurile s-au racit intre ei. Si nu isi mai doreste nimic de la ea, a zis ca numai eu sunt a lui. Ea pleaca saptamana viitoare duminica inapoi in Romania. Ce sa fac?!

Răspuns Câştigător
| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai eu zic sa astepti pana pleaca sa se lamureasca si dansul ce vrea...si apoi daca inca zice ca tu esti nr 1 in viata lui atunci sigur se va intoarce. Presupun ca nu ati facut dragoste pana acum, si presupun ca acum cu venirea fostei are sa se consume ceva asa de dragul vremurilor trecute... Zic sa astepti pana duminica sa vezi ce se intampla. Sa l intrebi ce s a intamplat intre ei sa intrebi daca au facut sex si sa te uiti la fata lui. Are sa minta. Dar si tu trebuie sa treci peste asta. baftawinking

| Sfatosul2012 a răspuns (pentru Sfatosul2012):

Merci de funda! dar sa stii ca nu am facut o pentru funda cred intotdeauna in ce sfatuiesc! oricum multa bafta!winking sper sa fiti impreuna.

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

In primul rand tu nu poti avea o relatie frumoasa cu un baiat de 23 ani. Apoi, nu trebuie sa-l faci de rusine pe tatal tau. Lasa-i colegii in pace.

| Vix999 a răspuns:

Eu una nu vad vreun motiv pentru care ea sa mai vina sa stea la el in Germania daca nu mai sunt impreuna. Eu cred ca ei inca incearca sa vada daca mai e ceva de salvat intre ei...asta prin definitie exclude varianta lui cu : nu mai vreau nimic de la ea.
Acum cat e ea la el...relatia ta cu el cum e? Comunicati la fel? Va vedeti? Te cauta? Sau cumva ti-a zis ca e mai putin complicat daca va vedeti dupa ce pleaca ea ca nu vrea sa o faca pe ea sa sufere.din respect?

| Sfatosul2012 a răspuns:

Merci de funda! dar sa stii ca nu am facut o pentru funda cred intotdeauna in ce sfatuiesc! oricum multa bafta! sper sa fiti impreuna.

| GabrielCIG a răspuns:

Esti fata?!
Daca esti fata nu stiu ce sa-ti zic... poate ea a venit doar sa-l vada si nimic altceva, atentie : gelozia desparte multe persoane, ai grija ce faci :d

| JustRamo90 a răspuns (pentru GabrielCIG):

Da, sunt fata happy. A zis ca nu isi mai doreste nimic de la ea. Am nevoie doar de o parere, nu stiu ce sa fac.

| Loreddana a răspuns (pentru GabrielCIG):

Da ce sa zic. Era foarte greu de dedus din intrebare ca e fata laughing
... dumbass

| GabrielCIG a răspuns (pentru Loreddana):

Cred ca undeva prin incercarea ta de a ma jigni mi-am pierdut simtul umorului... ai auzit draga mea de ironie? happy

Da draga, am auzit de ironie. Dar tu ai auzit?

| GabrielCIG a răspuns (pentru Loreddana):

Eu sincer am auzit... dar in ceea ce ai spus tu pana acum nu am gasit urma de ironie, doar o posibila incercare...
in fine!

Eu nu am incercat sa fiu ironica. Tu ai incercat. Si totusi nu gasesc ironia in raspunsul tau. Daca imi explici poate imi dau seama.