| deea_4286 a întrebat:

Buna TPU... am 17 ani si m-am masturbat dar in acel moment( cum ar fi normal) ar fi trebuit sa-mi curga sange dar nu s-a intamplat... ce inseamna asta?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Masturbarea nu produce, in mod normal, sângerare

| Ellenna a răspuns:

Nu iti curge sange daca te masturbezi. Iti curge sange daca iti incepi viata sexuala, daca te penetreaza un baiat tongue In cazul in care te-ai masturbat prin introducerea cine stie carui obiect asemanator cu penisul in vagin (pentru ca am citit undeva intrebarea unei fetite de 9 ani care se masturbase cu un creion din acela mare, folosit pentru decoratiuni si ii era frica sa nu fi ramas insarcinata straight face, deci nu ma mai mira nimic. laughing ) atunci faptul ca nu ti-a curs sange poate sugera ca ai un himen elastic, sau nu te-ai dezvirginat. Nu tuturor le curge sange atunci cand se dezvirgineaza. Nu toate suntem la fel. Deci, faptul ca nu ti-a curs, nu inseamna nimic. Stai calma. Insarcinata NU ai cum sa fii, nu te ingrijora. ^^

| Phaey a răspuns:

Ca ai nevoie de p**a.
No, la propriu. Nu cred ca ajunge doar degetu' - himenu ala al tau ii elastic.

| DYsSsA a răspuns:

Doar daca te`ai dezvirginat ar trebui sa-ti curga sange... daca nu atunci nu ai nici o problema. happy

| DeathIncarnate a răspuns:

Ai 17 ani si atat de proasta sa fi? cum sa curga sange?

| Elena3_7266 a răspuns:

Daca esti virgina atunci da ar trebui sa curga singe dar nu la toate fetele poate sa curga singe cind o face prima data...

| Ioanaaaaaa a răspuns:

Depinde cum si cu ce te-ai masturbat. Daca ti-ai introdus ceva in vagin si te-ai dezvirginat poate ca ar fi trebuit sa iti curga sange, in schimb daca ai introdus doar degetul exista o mare posibilitate sa nu te fi dezvirginat. Nu tuturor femeilor le curge sange atunci cand se dezvirgineaza, nu toate suntem la fel.