| Soty a întrebat:

am 17 ani si nu am avut niciodata o prietena. Cand vorbesc cu o fata incep sa ma incurc si sa nu ii spun ce am de zis. Un "prieten" astazi a inceput mai mult sa se laude cu cate fete a fost. Si mi-a spus ca eu nu o sa imi fac o prietena din cauza ca fac aceleasi lucruri si nu ma distrez cum se distreaza baietii din ziua de astazi. Aceleasi lucruri in sensul ca merg la sala si la scoala. As vrea un raspuns sincer. Multumesc frumos!

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Altii nu au reusit sa aiba o relatie sau sa aiba o prietena, iubita, formeze un cuplu nici la varste mult mai mari de 21-23 de ani, unii nici in momentul terminarii studiilor superioare. Totul tine doar de tine, dar si de gradul tau de maturizare viitoare. Succes in viata!

| neutrino a răspuns:

Multi tineri se lauda, adevarul fiind cu totul altul. Vezi-ti linistit de programul tau si fii linistit ca nu o sa scapi tu fara a avea prietene. Pana atunci, lauda-te si tu, asa cum fac "prietenii " tai.

| Nemessys a răspuns:

Chiar daca in ziua de azi e,, la moda" sa ai,, gagica" (un termen foarte des intalnit care eu il urasc foarte mult) de la varsta de 14 -15 ani, dar de ce nu si de la 12-13, in cazul tau ca ai 17, nu ar trebui sa fie un motiv de panica. Pentru mine, esti un om normal si destept care nu face ce face restul lumii, numai de gura,, prietenilor" deci, tipule, ai tot respectul din partea mea, bravo! Insa imi pare rau sa-ti zic, dar ma cam ingrijoreaza motivul pentru care nu ai. De ce? Pentru ca la varsta ta, nu ar mai trebui sa mai ai acea,, teama" de a vorbi cu o fata. Asta nu este tocmai normal (dupa parerea mea). Ok, inteleg, ai avut-o cand erai mai mic, dar intr-un fel, trebuia sa-ti dispara. Ceva nu e in regula. Dar nu te alarma. Nu asta-i motivul mesajului pe care-l citesti acum, stai calm. Rezolvam noi si problema asta. Si o putem rezolva asa. Daca e totusi o,, teama", singura solutie, ar fi sa-ti invingi teama. Cum faci asta? Poti incerca sa vorbesti cat mai mult timp cu fete, f2f. Nu conteaza despre ce. Nu conteaza daca-s colege de clasa, prietene sau persoana pe care,, ai pus ochii". Nu conteaza. Atat timp cat sunt fete, e bine. Pentru ca asa scapi incet incet de acel stres pe care-l acumulezi in timpul unei conversatii cu o persoana de sex opus. In acele conversatii, incearca sa fii cat mai relaxat, calm, ca doar nu te musca ( glumesc) laughing. Incearca sa-ti imainezi ca si cum ar fi un bait. Cu baietii esti mult mai relaxat, nu? Atunci incearca sa fii asa si cu fetele. De preferat ar fi sa iesi doar tu cu una. Adica sa iesiti numai voi 2 si sa discutati sa fiti liberi, sa fiti deschisi la orice subiect, sinceri, ca doar fetelor asta le place. Acuma mai depinde si cu cine iesi. Sper sa nu iesi cu o fitoasa. Ai si tu grija la asta. Ce mai pot sa-ti zic. mult noroc si nu mai spune,, nu o sa am niciodat o prietena". Nu o sa ai, daca nu vrei cu adevarat. Dar din moment ce vrei, 100% o sa reusesti. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 19 ani și nu am avut decât o relație, și crede-mă că m-aș fi simțit mult mai bine dacă ziceam că am avut 0, decât una lame. Toate la timpul lor, va veni tipa aia când va fi cazul, la mine a venit însă n-am știut s-o apreciez, nu te ține după tipe dacă te refuză prin prima apoi îți dau semne, se numește stimă de sine și aș dori să o ai, profită de orice ocazie, suntem în 2017 aproape și nimănui nu-i mai pasă de nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic in neregula cu tine.
iti sugerez totusi sa nu iti mai pierzi timpul cu astfel de 'prieteni'

| Alinuca776 a răspuns:

Eu zic ca nu trebuie să te grăbești. Fata ideala No vei găsi în cluburi, unde se distrează,, băieții din ziua de azi" cum ai spus tu. O fata potrivita poți găsi și la școală doar încearcă să îți păstrezi autocontrolul in fata lor și să nu pari agitat.
Bafta!