anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, TPU! Am 17 ani si prietenul meu are 23. Eu nu vreau sa-mi pierd virginitatea, ba chiar as vrea s-o mai duc cativa ani asa. Ne-am gandit la cateva metode in a mentine relatia asa mai spicy, gen anal.
Da stati sa va zic problema. Am hemoroizi. Si atunci fratii mei, ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista 2 optiuni :
1.) Sa iti incepi viata sexuala normala asa cum este logic si rational
1.) Sa-ti faci operatia de indepartare chirurgicala a hemoroizilor si sa amanati inceperea sexului anal pentru o perioada de minim 1 an
Sanatate!

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai ce faci tu deja e sex, ce diferenta e ca o faci UNDE AR TREBUI S-O FACI sau in fund? Numa asa de dragu de a te lauda ca esti virgina sau ca sa nu afle mama?

| mihai69 a răspuns:

Sex oral și manual.

| Andreeush a răspuns:

Daca nu vrei sa iti incepi viata sexuala de ce ti-ai facut prieten?
Daca zici ca vrei sa o mai tii asa virgina lasa-l, nul chinui pe bietul baiat laughing

| Plato a răspuns:

Vezi ce spicy e cand te scapi pe tine, ca ti-ai dilatat anusul. Foarte dizgratios sa faci anal, trebuie sa fii un om jalnic.
Ce e de facut? Sa iti vezi de scoala, ca asta cere varsta pe care o ai.
Ca ce chestie s-o mai duci? Oricum nu se pune, degeaba esti virgina biologic, moral esti depravata.

| Emma30555 a răspuns:

Ce rost are? Pentru ce sa o păstrezi dacă oricum faci un sex atipic? Care nu ți produce o placere satisfăcătoare. Care e sensul căci virgina oricum nu ai fi. Sau ai fii o virgina perversa. Vrei sa te măriți cu vreun șeic și atunci faci genul asta de compromis? Sau întrebarea nu e pe bune?

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Emma30555):

E troll mai mult ca sigur

| ForeverAlone97 a răspuns:

De ce *** te bagi în relații dacă nu vrei sex? Nu vrei să-ți pierzi virginitatea, stai în **** mă-tii singură