Nu imi place ceea ce citesc, esti prea moale fratica si nu e bine, te prea consumi, iar nu e bine, iubire deja? revinoti. esti tanar trebuie sa te distrezi, nu ai timp de pierdut, invit-o la tine la un film, pregateste un vin tare sa o ameteasca bine si pe urma dati bataie
Scoate-o la un suc sau la o plimbare, apropie-te de ea și spune-i că o placi, dar numai după ce o săruți.
Dacă vă cunoașteți de mult timp și crezi că sentimentul e reciproc, n-are rost să mai aștepți.
Suc si plimbare? ce plictisitor, nu mai suntem in epoca de piatra ))
Frate nu vreau sa te descurajez dar astea "timide" se dovedesc pana la urma cele mai curve
E plictisitor, venit de la un tip ca tine.
De ce am senzația că ești virgin?
Oricum, poate facem o mică întrecere:
Atitudinea ta și atitudinea mea. Cine iese cu cele mai multe fete câștigă. De ce am senzația că te-aș bate la 0?
P.S: Alea de pe centură cu care ești obișnuit nu se iau în calcul.
Tu ai spus-o, pierdeti timpul! Poate ca si ea asteapta urmatorul pas din partea ta, avand in vedere ca ea e "incepatoare". Noua, celor care iubim, ne place sa complicam lucrurile mult!
Pur si simplu spune-i ce simti, si intreab-o daca ar vrea sa te lase sa-i si demonstrezi ca ai sentimente. Nu te amagi cu scuze gen "ii trebuie timp". Pana la urma tot va avea parte de prima relatie. N-ai vrea sa ocupi tu locul acela? Daca eziti, pierzi!
Succes!