| lllorenusssuumeu a întrebat:

Bună TPU, am 17 ani si vreau sa fac sex cu prietenul meu, dar mi-e rusine sa ma dezbrac in fata lui puppy dog eyes adica sunt mai grasuta am 63 de kg dar toti spun ca par de 56 cam asa puppy dog eyes 55. si am tatele mici :d si mi-e enorm de rusine puppy dog eyes si va rog nu jigniti ca sunt prea mica si nu stiu ce dati-mi un sfat cum sa nu mai imi fie rusine dau funda si vot pentru cel mai bun rasp :*

Răspuns Câştigător
| DinamoPCH a răspuns:

Pffff de ce iti e rusine? Eu sunt o slabanoaga si mi-e rusine si impbracata..stai linistita, cine te iubeste, te iubeste si cu si fara haine pe tine:*

34 răspunsuri:
| wess89 a răspuns:

63 kg? esti superbawinking e greutatea ideala, nu-ti fie rusine, puteti sa faceti sex cu lumina mai slaba, e mai intim.

| anonimmember a răspuns (pentru hibrid112):

Stiu si imi pare foarte rau de asta.ii un lucru unic care poti sa il oferi unui singur baiat..si aia e virginitatea ta! uni baieti fac sex cu fete nu pentru ca le iubesc ci pentru placere..vad doar corpul n persoana sad rar mai gasesti un baiat care sa respecte cu adevarat fetele sad si de multe multe ori is si fete proaste care ac acelasi lucru

| hibrid112 a răspuns (pentru anonimmember):

Rar mai gasesti o fata virgina trecuta de 15-16 anilaughing

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Brigaela):

Nu mai da atatea sfaturi idioate. Ramai la locul tau de femeie (fata) batrana frustrata sexual. Tu crezi ca tinerii sunt ca pe timpul bunicii? Dar si atunci fetele de 17 ani aveau parte de sex, deoarece se maritau repede, iar pana la 18 ani aveau si copii. Nu mai spune nimanui ca esti medic, ca nu esti, doar te dai. O sa dau in continuare un rticol dintr-un ziar american.
Or fi astia "inapoiati", ca uite ce spun?!

Elevii, sfătuiţi să se masturbeze sau să facă sex de două ori pe săptămână

Elevii, sfătuiţi să se masturbeze sau să facă sex de două ori pe săptămână
Potrivit The Telegraph, pliantele recomanda elevilor sa faca sex sau sa se masturbeze de doua ori pe saptamana si are tiparit sloganul: "Un orgasm pe zi tine doctorul departe".
Mai mult, copiii sunt indemnati sa consume zilnic fructe si legume, sa faca sport cel putin 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.
Autorii pliantului spun ca de prea mult timp expertii s-au concentrat asupra sexului protejat si a relatiilor, ignorand motivele principale pentru care majoritatea persoanelor fac sex.
Steve Slack, directorul centrului HIV si Sanatate Sexuala din cadrul NHS, unul dintre autorii pliantului spune ca initiativa lor ar putea incuraja multi tineri sa amane momentul in care isi pierd virginitatea, astfel incat atunci cand o vor face sa fie siguri ca experienta va fi una placuta.
Slack mai precizeaza ca, daca tinerii din ziua de azi sunt suficient informati despre sex si sunt capabili sa ia singuri decizii in cadrul relatiei cu persoana iubita, atunci au tot dreptul la o viata sexuala placuta intocmai unui adult.