| gigelut a întrebat:

Am 17 ani si vreau sa stiu daca e ceva rau da am prietena de 13 ani, adica ea arata cam de 15 oricum ma inteleg foarte bine cu ea, o iubesc ma iubeste chiar saruta si foarte bine si as vrea sa stiu daca e ceva rau mai este si diferenta de ani? va multumesc

9 răspunsuri:
| pink10 a răspuns:

Aiiii alta mai de varsta ta nu ai gasit?straight face
Vezi ca peste un an o dai in pedofilie laughing

| gigelut explică (pentru pink10):

Ru n-as zice chiar pedofilie, ca doar nu vb cu ea doar pentru sex sau cum mai cred altii. oricum doar nu o sa aiba 13 ani pentru todeauna si daca eu as fi pedofil atunci cei de 40-50 ani care abuzeaza de copii de 9-10 ani aia ce sunt? nu cred ca am sa o las doar pentru ca e un pic mai mica, nah asa gandesc eu acum o fi bine nu o fi asta e

| Lullabies a răspuns:

Nu, binteinteles ca nu e nici o problema. Exista diferente si de 10, 15 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| GiveMeYourPussy a răspuns:

Cum se zice " dragostea nu are varsta"winking chiar nu vad ce e gresit... stiu care au si 10 ani diferenta deci stai linistit (pana cand ai 18 ani poti, dar dupa 18 ani e cam complicat cu relatii de genul asta (sa nu intri la corupere :p ) ) bafta cu prietenawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este o diferenta asa de mare, important este sa va potriviti si sentimentele.In gandire s`ar putea sa fie probleme, ca tu esti mai mare, dar lasa ca se zice ca fetele sa maturizeaza mai repede.Nu este un lucru iesit din comun daca este pe placul tau, n-are cine dc sa va judece, iubirea e importanta.happy

| hgsedgfash a răspuns:

Wow! Inseamna ca este chiar o fata speciala daca ti-a atras atentia si nu are decat 13 ani! Vezi sa nu o pierzi si nu-ti fa griji din cauza diferentei, important este ce simti.Toate cele bune!winking

| theotheoo a răspuns:

Nu conteaza asta daca tineti unul la altul

| florinik a răspuns:

Buna. Sa sti ca nu e o alegere potrivita! Doar o amicitie ar fi potrivit la virsta asta nicidecum iubire si sentimente. Nu e de viitor relatia ta de aceea bine ar fi sa o tratezi pe prietena ta de 13 ani ca o amica, sau deloc. Daca pui la inima si iubesti puternic cind va fi ceva in neregula si va veti desparti iti va fringe inima si iti va fi mai greu, nu vei mai avea incredere in nici o fata si vei fi distrus. Ai grija de tine. SUCCES!