| dulceataastaatha a întrebat:

Am 17 ani sunt fata, sunt la liceu am iubit, am avut unele discuti despre dragoste insa mi-e frica sa nu stea cu mine doar pentru asa ceva. El a fost plecat o luna jumate si se comporta ciudat, indiferent, facea pe suparatul insa cand ne-am vazut ne-am sarutat si tot ma prindea de fund, etc. Nu am facut-o pana acum cu nici un baiat si mi-e frica sa nu stea cu mine doar pentru asta si dupa sa ma lese, suntem de 3 luni si ceva impreuna dar mi-e frica sa nu il pierd dar in accelasi timp nu vreau sa sufar. Va rog frumos dati-mi cateva sfaturi mi-ar prinde bine, va multumesc

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Nu mai sta cu frica ca pierzi toata relatia, adica in loc sa iti petreci timpul cu el, tu te gandesti ca o sa il pierzi, bucara-te cu el, "de el" ca observ ca iti irosesti relatia aiurea, daca este sa se intample, sa te parereasca. te pareste si daca faci si daca nu faci sex cu el, daca nu mai functioneaza corect relatia sau daca unul dintre parteneri s-a plictisit.
Bucara-te de viata, de momente, de iubire, de el, de acesta relatia, si nu te mai gandii aiurea la ceva ce inca nu exista. Daca te iubeste cu adevarat, nu o sa se desparta de tine, dar daca tu nu ai incredere in el, cred ca este mai bine sa te desparti tu de el, o relatie e bazata pe sinceritate, comunicare dar si incredere, o mare incredere in partener.

12 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

De ce nu vorbesti cu el?, ce doreste de la tine, cum vede relatia? Comunicarea este totul intr-o relatie.
Orice baiat isi doreste sa faca sex mai mult sau mai putin, este ceva normal asta, daca nu te-a presat pana acum, inseamna ca nu doreste atat de mult incat sa te forteze. Deci, vorbeste cu el sincer si serios.

| dulceataastaatha explică (pentru LaLaura):

Am discutat cu el despre chestia asta si mi-a raspuns ca ma va asteapta atata timp cat va fi nevoie. Insa imi este frica sa nu fie genul de baiat care sa stea doar pentru asta

| LaLaura a răspuns (pentru dulceataastaatha):

Nu mai sta cu frica ca pierzi toata relatia, adica in loc sa iti petreci timpul cu el, tu te gandesti ca o sa il pierzi, bucara-te cu el, "de el" ca observ ca iti irosesti relatia aiurea, daca este sa se intample, sa te parereasca. te pareste si daca faci si daca nu faci sex cu el, daca nu mai functioneaza corect relatia sau daca unul dintre parteneri s-a plictisit.
Bucara-te de viata, de momente, de iubire, de el, de acesta relatia, si nu te mai gandii aiurea la ceva ce inca nu exista. Daca te iubeste cu adevarat, nu o sa se desparta de tine, dar daca tu nu ai incredere in el, cred ca este mai bine sa te desparti tu de el, o relatie e bazata pe sinceritate, comunicare dar si incredere, o mare incredere in partener.

| RAY a răspuns:

In mod logic ca nu va recunoaste ca sta cu tine pentru sex hai sa fim sinceri ce naiba, orice baiat are interese sau fata fara interese n-am putea exista nici macar o zi, si daca faci sex ce e rau in asta? o data tot vei face plus ca garantie ca te iubeste nu o vei avea niciodata de la cineva pe lumea asta, singura garantie in viata e MOARTEA atat restul sunt doar experiente relative, eu nu spun sa faci sex faci ce vrei, totusi cam in proportie de 90% sta cu tine pentru sex pentru ce sa stea un baiat pe bune, poate e unul serios da ala nu pune mana pe fund semn ca el vrea sa ajunga acolo

| georgiakiss a răspuns (pentru RAY):

Scuza-ma dar gresest! straight face

| Vvistula a răspuns (pentru RAY):

Tu cred ca te gandesti numai la sex de spui mereu ca baietii vor sa stea cu o fata doar pentru sex.

| RAY a răspuns (pentru Vvistula):

Sti ce spunea buddha daca vorbele mele nu coincid cu realitatea cauta alt adevar care sa te duca spre realitate, la fel spun si eu

| corbulalbrosu a răspuns:

Este prea devreme sa i te oferi din moment ce tu ai acel sentiment ca in cazul unei despartiri vei fi demoralizata si foarte afectata. Daca judeci astfel ar fi cazul sa te gandesti foarte bine chiar si la necesitatea de a intra intro relatie de la aceasta varsta.Trebuie sa fii constienta ca la aceasta varsta relatiile de obicei sunt pasagere iar pana la relatia finala vei trece prin mai multe astfel de incercari. Nu vreau sa te sperii eu incerc doar sa-ti prezint realitatea si tristul adevar despre modul in care se ghideaza/functioneaza societatea actuala. Sper sa gresesc in acest caz. Iti doresc succes.

| dulceataastaatha explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc de avertizment, pai ai dreptate dar nu vreau sa fiu ca restul fetelor. Eu sunt eu, copila asa cum sunt. Sufar am suferit, voi mai suferi doar Dumnezeu stie, insa nu vreau sa ii schimb ca pe sosete sa am n baietii!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru dulceataastaatha):

Nu ti-ai pus intrebarea de ce este astfel formulat raspunsul meu? Sper sa gresesc in acest caz dar daca m-ai intreba ce sanse dau unei despartiri dupa primul sex acesta ar fi unul foarte mare. Cand va solicita sa faca sex cu tine? indraznesc sa afirm ca foarte repede. Domnul sa te ocroteasca.

| neutrino a răspuns:

Tu de ce crezi ca sta un baiat cu tine si cum vezi tu viitorul unei relatii?

| Doub a răspuns:

Da, e clar.
Nu ai absolut deloc incredere in el.
Asta nu-i de bine.

Răspuns utilizator avertizat