| vanessa63425789 a întrebat:

Am 18 ani.Am un iubit, sunt cu el de 2 ani.
deci pe 14 inuie mi s-a incheiat menstruatia si pe 16 am facut dragoste.
Cand m-am trezit, dimineata, simteam ca mi-a venit din nou menstruatia, dar nu-mi venise.
Simteam ca imi curgea ceva prin mine.
P.S.(a folosit prezervativ Durex)
Ce mi s-a intamplat?
Funda+vot

Răspuns Câştigător
| CheshireDeadCat a răspuns:

Nu poţi fi însărcinată. La 2 zile după menstruaţie e perioadă infertilă, şi aţi folosit şi prezervativ, şansele sunt nule.
Cel mai probabil mai era încordarea asta de la excitare şi s-a mai aliberat lichid de-al tău, care lubrifiază vaginul când eşti excitată pentru a permite intrarea penisului.
Femeile care se excită foarte des au practic în permanenţă aşa senzaţii. (Proprie experienţă happy )
Pace!

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ce a curs a fost secretia glandelor Bartholin. Ele secreta acel lubrifiant, si cand esti mai excitata il elibereaza in vagin.
Daca durata contactului a fost mai indelungata sau tu ai fost mai excitata, este normal sa se intample asta.

| neutrino a răspuns:

Probabil ca nu a folosit corespunzator prezervativul, sau a fost o pana de cauciuc.

| vanessa63425789 explică (pentru neutrino):

Si e posibil sa fii remas insarcinata?

| Alcyon a răspuns (pentru vanessa63425789):

N-ai cum sa ai simptome de sarcina, imediat dupa contactul sexual. Parerea mea e ca-ti imaginezi tu tot felul de lucruri, din cauza lipsei de experienta si a varstei fragede.

| Alcyon a răspuns:

Nu stiu ce sa spun, suna ciudat. Daca ai nelamuriri, ar fi bine sa mergi la un ginecolog. El e singurul in masura sa te lamureasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insarcinata n ai ramas. Pentru ca, daca ai si menstruatia regulata si ai facut-o dupa 2 zile de la incheierea menstruatiei, riscurile tind spre 0. Mai ales ca ai folosit si prezervativ:-) acel ceva ce curge din tine, e o secretie vaginala care e perfect normala.