Tu crezi ca testul de sarcina se poate face oricand? Nu mai dati raspunsuri idioate.
Tie greu sa faci cativa pasi pana la o farmacie sau ce? Nu te trezi comentand daca esti pe alaturi. Afla ca nu te cost nici mult si se gasesti in orice farmacie! Acuma poate esti tu mai in urma si nu stii...n-am ce sa-ti fac1
Raspunsul este pentru FalenAngell care a dat ignor ca ultimul las Mai desteptule, testul se poate face doar in momentul in care concentratia minim detectabila de hormon de sarcina hCG atinge un anumit prag in sange sau urina. Cand eu invatam aceste lucruri tu nici macar nu erai proiectat.Ar fi indicat sa inveti inainte sa dai lectii si raspunsuri imbecile.
In primul rand ar trebui sa stii ca o femeie poate ramane insarcinata doar in perioada fertila.Din acest motiv cea mai importanta intrebare de-a ta ar trebui sa se refere la asta, daca esti sau nu fertila in acest moment. De abia doar dupa asta poti sa-ti pui intrebarea daca este posibil sau nu sa se formeze o sarcina. Din moment ce i s-a inmuiat penisul la scurt timp dupa terminarea sexului inseamna ca aproape sigur a ejaculat in vaginul tau deci exista posibilitatea de a se forma o sarcina deci daca ai nesansa sa fii in perioada fertila in acest moment este foarte posibil sa se produc o sarcina. Daca nu ai fost in perioada fertila in momentul sexului, atunci poate chiar sa ajunga si sperma in vagin, deoarece neexistand un ovul viabil (ce poate fi fecundat) nu se poate forma o sarcina. Pana in momentul in care nu esti sigura daca esti sau nu fertila si ca exista posibilitatea de a ramane insarcinata ar fi iresponsabil sa-ti administrezi pastila de a 2-a zi in mod complet inutil deoarece efectelor adverse fiind imprevizibile uneori pot lasa sechele destul de grave.Ar fi cazul sa discuti neaparat cu un medic ginecolog. Multa sanatate
Felicitări! Chiar dacă e posibil să fi scăpat (deocamdată) nefecundată, e extrem de probabil să iei boli cu transmitere sexuală având un astfel de comportament care ignoră orice norme de autoconservare.
Daca i s-a inmuiat penisul in tine, inseamna ca a ejaculat in tine. Deci sansele de a fi gravida sunt mari.
A facut-o pentru prima data cu un necunoscut, nu pentru prima data in viata ei .
Desi eu si corbul nu ne inghitim, de data asta sa stii ca TU esti cel pe langa.
Un test de sarcina se poate face la minim 21 de la data actului sexual considerat cu risc. Sau tu ai impresia ca poti face oricand un test de sarcina?
Cat pentru tine fata draga, sincer, avand in vedere ca ai facut sex cu un necunoscut, sfatul meu sincer daca nu te-ai protejat cu prezervativ, este sa te duci sa iti iei pastila de a doua zi, cat mai repede.