| alex337 a întrebat:

Am 18 ani, și am avut o viață sexuală foarte activa. Foarte activa mă refer ca de 4 ori pe săptămână cu diferite prietene!... De o săptămâna încoace, parcă nu am mai avut chef de nimic! Și mă simt ciudat! Și sincer as vrea sa stau docamdata deoparte de viata sexuala, am bacul și încerc sa mă conectez!... Sau e o idee mai buna sa continui ceea ce mă relaxează?

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Pai daca nu mai ai chef, inseamna ca nu mai e asa relaxant. Te-ai solicitat mai mult decat ar trebui. Lasa-i corpului un pic de ragaz sa se "reincarce". Fa sex doar cand ai chef.

11 răspunsuri:
| Steam321 a răspuns:

Sfatul meu este următorul este suficient daca faci de 2 ori pe săptămână

| AdrianTzar a răspuns:

Dacă vrei să te distrugi de tot poți să continui... Dar nu recomandam, revino la viață.

| AdrianTzar a răspuns:

Dacă te putem ajuta și în legătură cu bacalaureatul, nu ezita să ne scrii, suntem cu tine!

| alex337 explică (pentru AdrianTzar):

Stau foarte prost cu conectarea! Rețin foarte greu anumite subiecte. M-Ar ajuta vreo pastila? Rețin greu dar și când rețin reținut rămâne! Sincer sa fiu. Știu o lecție de la bio pe de rost din clasa a 7-a

| AdrianTzar a răspuns (pentru alex337):

Nu știu dacă ajută, nu am învățat niciodată cu pastile. Poate felul în care o să înțelegi lecția te va ajuta.

| alex337 explică (pentru AdrianTzar):

Ele nu te ajuta! dar e simulul ala gen ca te poate ajuta! merita incercat big grin

| lvi7 a răspuns:

EU zic sa-ti vezi de scoala Si dupa CE Te insori Sa ai relatii intime.in momentul de Fata nu e nici sanatos Si nici moral ceea ce faci.

| VreauRspDauFundaa a răspuns:

Mhmmmm..Cum sa iti explic? Sexul e o metoda de a te relaxa si de a te simtii bine, nu trebuie sa il faci in exces pentru a satisface unele persoane.Corpul tau are nevoie si de ceva "odihna" pentru a functiona la capacitate optima. Daca tu vrei sa continuii cu sexul pana la bac cat te tine eu nu am ce sa iti fac, dar daca pun sexul pe primul loc non-stop atunci poti sa stii ca la 25 de ani nu prea o sa poti sa iti gasesti un loc de munca si nimeni nu se uita la unul care nu are bani.Eu iti zic sa o faci cu prietena ta odata pe saptamana sau cand aveti voi chef, nu cu mai multe si sa mai inveti un pic ca sa fii tu sigur pe tine.Bafta si sanatate!

| alex337 explică (pentru VreauRspDauFundaa):

Bun Mersi pentru sfaturi sunt-eți tari toti! big grin Și frate sa ști ca ai dreptate am facut-o de multe ori chiar dacă nu mă simțeam ok! Diar ca acea persoana se simtă bine! Mersi