anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU :*. am 18 ani si am o relatie la distanta de 3 ani (e ceva mai complicat) aceasta relatie va fi oficializata in acest an si prietenul meu arde de nerabdare sa fim impreuna (si eu la fel). Alta insa este problema, eu sunt virgina, si nu stiu ce sa fac... el ar vrea sa avem o relatie normala in care intervine si partea asta sexuala,sau cum sa ii zic thinking Mi-e jena, mi-e foarte rusine si pe langa asta ma tot gandesc, daca o sa ne despartim cum o sa traiesc cu rusinea asta ca am facut-o cu cineva si acum nu mai sunt cu persoana respectiva? Nu as putea sa am un alt iubit din pricina asta! O sa imi fie rusine sa mai am pe altcineva. Intrebarea mea este, am o conceptie gresita despre sex/virginitate? Va rog sa imi raspundeti cu seriozitate, si sa nu faceti glume proaste! Multumesc! dau si funda! happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu unu sunt contra relatilor la distanta vb din propie experienta de unde sti ca nu are iubita real? sunt atatea cazuri in care baiatul a inselat fata vb de relati din acelasi oras da la distanta fi serioasa ala te vrea sigur pentru sex,daca nu veti sta unul langa altu aia nu-i relatie e vrajeala la distanta, ce aiurea relatie prin telefon, pc, nici nu va cunoasteti si da va face sex apoi adio, gaseste si tu unul de langa tine nu vrajeli virtuale daca chiar te vrea te lua langa tine

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Noi doi ne cunoastem din copilarie, si ne mai intalnim, doar ca foarte, foarte rar! Ne-am vazut in realitate de multe ori! Ne cunoastem! Vorbim tot timpul! Stiu ca nu isi bate joc de mine, si isi doreste o familie alaturi de mine! M-a prezentat unor prieteni ca fiind viitoarea lui sotie ["viitoarea mea sotie"].

| Alcyon a răspuns:

Pai si problema distantei se va rezolva? Ca n-am prea inteles...

| anonim_4396 explică (pentru Alcyon):

Da, se va rezolva in anul acesta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc de raspunsuri tuturor, nu stiu de ce nu va pot raspunde la fiecare in parte sad Multumesc xoxo16, Multumesc andy232323! Finetti1313, am incredere in el, dar nu prea am incredere in mine, din cauza parintilor mei mi se intampla toate astea! Ei nu sunt de acord cu el si mi-e teama ca intr-o zi o sa ma faca sa renunt la el (o sa ma oblige, pentru ca spun ei ca ii fac de rusine) si eu nu stiu cum o sa trec peste asta! imi va fi foarte rusine sa stiu ca am facut-o cu cineva, si ne-am despartit! sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te grabi sa iti patezi onoarea. Daca intr-adevar te iubeste, te va intelege si va avea rabdare cu tine.Intalniti-va si cunoasteti-va, discutand totul.O relatie de durata se cladeste pe baza sinceritatii, fidelitatii si nu in ultimul rand al conversatiei.Mult noroc.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ma intelege in absolut orice, si eu la fel pe el. Si ma asteapta de 3 ani, ma asteapta sa fim impreuna, sa ne vedem zilnic sau macar 5 zile pe saptamana, dar la un moment dat intervine si partea asta sexuala... Suntem siceri unul cu celalalt, vorbim orice, si nu este zi sa nu vorbim!

Răspuns utilizator avertizat
| Finetti1313 a răspuns:

Asta inseamna ca tu nu ai incredere 100% in el. Daca aveai nu iti mai era frica sa nu va despartiti, iar apoi sa iti pui toate problemele de mai sus. Asa se interpreaza, draga mea.
Instinctul tau este natural. E normal sa iti pui 1000 de intrebari. Eu am participat la o conferinte despre viata tinerilor intre castitate si concubinaj. Cu cat intretii mai putine relatii sexule cu persoane diferite inainte de casatorie, cu atat casnicia ta va fi mai reusita.
Ai o relatie lunga cu el. Totul trebuie sa vina de la sine. happy Sper ca te-am ajutat. funda?

| RAY a răspuns (pentru Finetti1313):

Si eu am vazut un documentar in care se spunea ca parteneri care isi pierd virginitatea ambii traiesc mult mai mult impreuna ca restul

| Yay000 a răspuns:

Da ai o concepţie greşită. Deodată ce ai făcut dragoste după o relaţie de 3 ani cu prietenul tău, nu are de ce să iţi fie ruşine.Şi in plus, ai o relaţie de 3 ani ar trebui să-ţi dai seama dacă e momentul potrivit şi dacă persoana de lângă tine iţi va fi alături şi după aceia big grin.

| xoxo16 a răspuns:

Buna. Draga mea, sa intretii relatii sexuala cu o persoana, iar dupa aceea sa nu mai fiti impreuna, e normal. In viata trebuie sa experimentezi, ca sa aflii ce e mai bine pentru tine. Nu este absolut nici o rusine.

| Exedron a răspuns:

In primul rand nu este o rusine sa fii virgin/a! Vreau ca la prima intalnire cu persoana iubita sa ii spui foarte calm ca nu ai mai avut experiente sexuale si ca il rogi sa aiba grija si putina rabdare cu tine. Eu iti urez succes si spor la treaba.winking happy

| andy232323 a răspuns:

Draga lola, sincer sa fiu virginitatea ta valoreaza pentru tine atat cat vrei u sa valoreze, toate fetele trec prin situatia ta, dar majoritatea accepta realitatea ca isi pierd virginitatea si ca pana la urma sfarsesc cu alt barbat decat cu cel cu care au facut-o prima data.de exemplu prietena mea si-a pierdut virginitatea cu un idiot care a facut-o sa regrete.asa ca analizeaza bine situatia, si gandeste-te bine daca merita sacrificiul asta.si gandeste-te ca daca te iubeste te va astepta macar o perioada pana sa iti dai si u seama ce fel de persoana e in realitate. Multa bafta, si ai grija de tine.

| anonim_4396 explică (pentru andy232323):

Multumesc!

| HaiLatra a răspuns:

Mda. te inteleghee hee pai. fi sincera cu el..nu trebuie. sa fi timidawinking fi sincera..asta isi cam doresc unii "baieti" spune-i asa pe rand nu stiu cum sa zic. spune-i eu am ceva de spus. sti tuwinking... spune-i printr-un compliment. sti la ce ma refer si nu trebuie sa faci sex cu alt baiat.straight face sper ca te-am ajutat :* funda!? happy