La 18 ani orice poveste de dragoste trebuie sa fie una frumoasa.
Tu descrii situatia de parca ai fi maritata de 10 ani macar si e rutina si lipsesc multe.
De ce sa stai asa aiurea cu el? Doar pentru ca te-ai obisnuit si ( mai) tii la el intr-o masura? Ti-e limpede vad ca aveti foarte putine in comun si ca tu astepti sa se poarte altfel iar el a uitat sau nu mai vrea sau nu-i mai pasa. Oricat de greu ti-ar fi, trebuie sa iei o hotarare si sa te tii de ea.
O vreme o sa insiste sa va impacati pentru ca esti " a lui". El insa nu-ti face bine si ce faci tu acum e doar asa, o amanare inutila.
Doare un pic dar trece, te asigur. Toate trec!
Stiu! Sa sti ca asa e. Multumesc! Stiu ca o sa insiste ..asa a facut la fiecare cearta ..venea la mine la usa ..si gandeste-te de fata cu familia mea nu puteam sal dau afara sau sai vorbesc urat...
Vorbeste si cu parintii tai sa te sustina incat sa nu-ti fie jena daca tipul insista si o sa iasa un pic de cearta. Nu te impaci cu el si gata! Doar sa te decizi si sa fii ferma.
Stii ce greu e? m-am obisnuit cu el ..si sa ma despart asa deodata de el fara motiv..nu prea pot..si in plus el e constient ca eu vreau asta si se comporta frumos.
Te " cumpara " acum, asta face. Ai grija ce vrei de fapt.
Trebuie sa mentionez de la inceput ca ma regasesc putin in povestea ta si primul lucru care l-am observat este faptul ca esti destul de matura, gandesti foarte rational... poate prea rational.Cand iubesti cu adevarat nu mai poti fi atat de rationala, nu vreau sa zic c anul il iubesti dar dupa un anumit timp, lucrurile se schimba.E evident ca te-ai obisnuit cu el si iti va fi greu sa te desparti de el.Tot cam asa am stat si eu cu un baiat de pe la 15 ani pana pe la 18, a fost cea mai frumoasa poveste, dar cum aceasta este si varsta schimbarilor si oamneii se schimba.La fel nu mai avem nici eu prieteni din cauza lui si am incercat din rasputeri sa ma indepartez de el.Asa ca am reluat legatura cu o fosta colega,am inceput sa ies,am cunoscut alta lume, alti oameni si am reusit sa ma indepartez de el pentru ca imi facea rau chiar daca il iubeam enorm si probabil o sa il iubesc toata viata, dar nu era ce imi doream deoarece se schimba-se, iar el vroia alta viata, fara mine.Scuze daca te-am plictisit dar am incercat sa iti dau un exemplu, cam ce ai putea face in situatia ta.Normal ca la inceput era altfel mult mai atent, dar acum cand relatia voastra s-a stabilizat nu mai e atentia aceea de la inceput, desi nu e bine.Eu zic sa fi sincera cu el si sa ii zici ca incepi sa realtizezi ca nu va mai potriviti.
Daca acum numai simti la fel ce va fi peste inca 2 ani? daca te simti incomod in relatie si ramai cu el doar pentru ca a e o relatie de mult timp e gresit.fa ce simti, o viata ai.asa ca daca vrei sa pui punct pune si ia-o de la capat.nu are rost sa stai intr-o relatie doar daca el are sentimente pentru ca s-ar putea sa suferitti amandoi.
Zimi cum sa o iau de la capat... daca eu stateam numai cu el in fiecare zi ...cu cine sa stau ..cum sa fac sa treaca timpu sa nu am timp sa ma gandesc nici o secunda la el. cum?
Asta e problema, nu trebuie sa depinzi de cineva. e normal ca acum sa vezi lucrurile asa si sa te doara, dar cu timpul trece.gaseste altceva de facut ocupa-ti timpul in asa fel incat sa numai simti aceeasi presiune.
Opa ce am gasit aici o fata mai pe interes dornica de-o situatie financiara mai buna decat iubirea
Felicitarile mele scapa de el daca te incurca in a progresa spune-i ca nu mai vrei sa continuati relatia.iar prieteni care nu ii mai ai incearca sa-i recuperezi
Nu stiu ce iti da tie de inteles ca as fi pe interes ..mai inteles gresit ..ideeea e ca nu gandim la fel, nu suntem pe aceeasi unda, avem caractere diferite ..ma gandesc ca poate e si de la diferenta de varsta ..cum sa-mi recuperez prietenii.tie ti-e usor sa vorbesti.
Ai scris ca NU poti face "casa" cu el? ce se inteleg?
iar prieteni se recupereaza usor(zile ca ai realizat ca din cauza lui i-ai pierdut si acum nu iti convine asta)or sa te primeasca la loc ca prietena lorsi totul va fi mai diferit fara el dar cu prieteni langa tine
Bai, ai scris raspunsul asta stupid si fara logica cu povestea ei doar ca sa bagi emoticoanele?
Reject
Esti cu capu', clar baietel. Nu-ti iese nimic la vanatoare, asa-i? tz tz
Nu vad un motiv pentru a continua relatia cu el,trebuie sa fi directa si coerenta cu el,explica-i cea ce ne-ai povestit si noua,motivele pentru care nu vrei sa mergi mai departe, tine cont ca la misloc este vorba de tine, de fericirea ta, cum poti fii atat de egoista cu tine?!, pentru ce faci toate astea? ...pentru nimic, nu ai nici macar o doza mica de satisfactie din partea lui.Nu incerca sa fi diplomata cu el, spune-i tot ce te apasa si pune-i punct relatiei, asta daca vrei sa simti ca esti adolescent si nu o femei care serbeaza nunta de argint, povestea te se regaseste de obicei in casnicii atinse de maturitate!
Iar tu?
Aș spune că dacă el te iubește, tu vrei aiurea să renunți.
Că este puțin schimbat în sensul că nu mai e galantul de la început, este normal...au trecut 2 ani.
Tu știi ce simți, ce îți demonstrează!
Dacă tu consideri că el nu este serios cu tine și te-a dat la o parte... atunci da, nu mai are rost.
Mai bine pleci acum, decât să mergi mai departe și să-ți pară rău când va pleca el.
Stai de vorba cu el explica-i cum sta treburile vezi ce zice si el dai putin timp sa vezi daca se schimba si daca vezi ca este tot asa lasa-l nu stau cu el iti pierzi timpu cu el cautati pe altcineva el nu te mai iubeste poate are pe altcineva... in dragoste daca nu este respec incredere si intelegere nu se face nimic doar o aventura aiurea
M-am certat de miid e ori si i-am zis sa se schimbe ..prima zi se pirta frumos apoi iar aceeasi poveste... daca ii ziceam iar sa se schimbe si nu stiu ce zicea ca gata de acum vreau sa ma despart de el ca eu fac din adins sa ne despartim mca o fac intentionat ca eu stau cu el doar cand se poarta frumos cu mine ...de asta vreau sa pun stop pentru ca nu gandim pe aceeasi lungime de unda..nu are rost.