Eu m-am pierdut frate... vorba lu dani, chiar trebuie să zici de fiecare chestie de asta ) cred că nu ești, iar prezervativu ăla se verifică și el la final dacă e sau nu spart, nu se merge pe prsupuneri
Inceperea vietiis exuale nu-ti schimba data ciclului menstrual!
Tu ai cel mai probabil ciclul de tip neregualt, de aceea vine cand mai devreme, cand mai atrziu.
In ce priveste o sarcina, este simplu: faci un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Oricum, luarea pastilei de a doua zi ti-a dat complet ciclul peste cap, pe o perioada de 6-12 luni, deorece este o bomba hormonala care a declasant acum, gramezi de efecte secundare in sistemul tau hormonal.
O asemenea pastila se ia o singura data in viata, pentru ca poate produce dereglari inreversibile in corp sau chiar cancer mamar ori ovarian.
In ce priveste seful facut consecutiv, erai vulnerabila oricum, fiindca ati facut neprotejat, chiar si 1 singura data, fiindca era dupa o ejaculare, si ramasese sperma pe teava, care s-a scurs involuntar, imediat cum a fost reintrodus in vagin.
Joaca aia prosteasca fara prezervativ, te-ar fi costat o sarcina, fiindca este o greseala fatala sa reintroduci penisul, dupa ejaculare in vagin... fiindca are sperma pe teava, iar daca tu erai in perioada fertila, erai deja gravida.
La 21 de zile de la ultimul contact sexual ar fi indicat să faci un test de sarcină.
Teoretic merge dar practic inseamna ca nu au facut decat sex toata ziua
Doamne ferește.
Dapăi era musai să te bagi în așa ceva la 18 ani?
Nici el nu cred că știe ce a mai făcut acolo, nici tu nu știi. Vai și amar. Să știm noi? Nici o șansă!
Faci și tu un test de sarcină după vreo 3 săptămâni de la ultimul contact și te rogi să nu fii mamă așa repede. Dacă ești gravidă, rămâne copilul și vă faceți rolul de părinți. Musai!
Curiozitațibărbați întreabă: