| Anonimus97Sb a întrebat:

Am 18 ani si prietena mea vrea sa facem dragoste. ok, cred ca o sa vi se para ciudat dar vreau sa scap de parul pubian, sa nu se simta stanjenita. Stiti ceva metode prin care sa "scap" de el acasa? Va rog fara batjocura si rautati!

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi de ce să se simtă rușinată? Ce ea nu are? Rusinată să se simtă dacă nu se spală că miroase.

| ionutZzG30 a răspuns:

Pai poti incerca cu bic-ul de obi eu asa fac sau cu o crema depilatoare dar ai graja sa nu faci vreo alergie laughing pune putin intr-un loc mic si daca iti vine sa te scarpini adica daca iti face iritatii spala cu multa apa sub dus si foloseste bic-ul.

| d3javw a răspuns:

CU masina.una de tuns mai veche o ti doar pentru asta si nu doare

| anonimg a răspuns:

Fara batjocura si fara rautate -ba mai mult te sfatuiesc ca pe un frate si in modul cel mai solemn- ca sa te abtii de la gandul acesta pana la casatorie. femeia, intr-adevar este un vas mai slab; dar de la un baiat se astepata lucruri mai mari. De ce cauti sa faci lucruri mai inainte de vreme?
Biblia spune: "Dar, daca nu se pot infrana, sa se casatoreasca; pentru ca este mai bine sa se casatoreasca decat sa arda." (1Corinteni.7:9)
Nepasarea si indiferenta vor aduce consecinte asupra amandorura, atat in viata aceasta, cat si la pierderea vietii vesnice. Pacatul, chiar si iertat va afecta pentru totdeauna constiinta. Cauta sa iti formezi principii ca sa nu devii un om slab; si abstinenta pana la casatorie este unul dintre ele.

| sukableasuka a răspuns:

Da-le fooooc! devil

| Raptorz a răspuns:

Cu bic-ul sau cu foarfeca[daca ti-e frica cu lamalaughing]