Buna o sa iti raspund pe rand la fiecare intrebare
1.Ciclul menstrual dureros sau dismenoreea reprezinta o problema lunara ce sta in calea bunei dispozitii a femeilor de toate varstele. Majoritatea femeilor au, cel putin ocazional, dureri la menstruatie. Daca vrei sa o ajuti intr-un fel preparai un ceai de manta si spune-i sa stea linistita in pat.
2. Cert este ca o femeie poate avea dorinte sexuale si in aceasta perioada, uneori chiar mai accentuate decat de obicei. Mai mult, pentru unele dintre ele menstruatia este perioada cu libidoul setat la maximum.
3.Nu, nu si iar nu. Sunt femei care cred ca facand sex, li se opreste brusc sangerarea si sangele le ramane blocat undeva in corp. Nimic mai fals. Este adevarat ca dupa aproximativ o zi dupa ce ai facut sex menstruatia se incheie, insa asta se intampla pentru ca sexul stimuleaza numarul de contractii din uter, sangele fiind astfel eliminat mai repede.
♥Fundita !♥
Din pacate nu poti face nimic pentru ea...e normala durerea de burta
n cred ca dauneaza, nu stiu sa-ti spun sigur...dar e neplacut pentru ca sangereaza si, stii tu...te murdaresti
1da este normal sa o dora burta. 2da este numai pentru fete.4 depinde an perioda fertil apoate ramane ansarcinat si an ce nefrtila nu poate ramana ansarcinata
Mersi pentru raspuns dar nu cred ca sunt complec lamurit o sa astept poate mai posteaza cineva un raspuns mai concret sc nu ai funda