| aandraa98 a întrebat:

Am 18 ani si sunt foarte timida si nu am deloc incredere in mine din cauza aspectului meu fizic.Din aceasta cauza nu am reusit sa imi fac deloc prieteni pana acum si sunt mereu singura, nici la scoala nu vorbesc cu colegii, toata vara am stat doar in casa si imi e si rusine ca pana la varsta asta nu am avut niciodata un iubit.Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi va rog? Dau funda:* :*

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Ochii mici si caprui? De cand e considerat un defect sa ai ochii mici si caprui? Faptul ca ai pistrui si cosuri nu mi se pare deloc iesit din comun. Ai un corp de invidiat! Formele voluptoase sunt mai mult caracteristice femeilor cu kg in plus sau celor care "ajuta" mai mult sau mai putin natura. Sunt convinsa ca formele tale sunt bine proportionate cu restul corpului, si asta e ceea ce conteaza. Cunosc fete care au nasul mare (dar cu adevarat mare) si sunt uratele, dar care au o atitudine de femeie fatala. Si ce crezi? Atrag multi baieti. Singurul aspect la care ti-as sugera sa intervii, daca ai resursele necesare, ar fi dantura. De ce? Pentru ca sunt convinsa ca ar avea efecte benefice pentru sanatatea ta.
Nu o sa te mint, aspectul fizic conteaza. Dar conteaza mai mult atitudinea pe care tu o ai fata de tine. Daca tu te vezi frumoasa, la fel or sa te vada si ceilalti. Cu atat mai mult daca ai un caracter frumos. Gandeste-te putin. Tu ai aprecia mai mult un baiat care nu e tocmai fat-frumos, dar care este sincer, amabil, iubitor, fidel, demn de incredere sau unul deosebit de aratos, dar care sa fie mincinos, infidel, sa vorbeasca si sa se comporte urat? Ei bine, asteapta baiatul ala care sa aprecieze persoana din spatele chipului tau. Crede-ma, el va fi in stare sa iti aprecieze si chipul si corpul.
Pana la urma, cine decide daca suntem frumosi sau urati? De ce ar trebui sa ne incadram in standardele impuse de mass-media? Fiecare om ne percepe in felul sau, insa cel mai important e sa ne simtim noi bine cu noi insine.
Iti sugerez sa discuti cu un psiholog despre lipsa ta de incredere in tine. Ti-ar putea schimba viata.

24 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Ce defecte consideri ca ai? E important sa stim ca sa iti putem da un sfat.

| aandraa98 explică (pentru DeeaMarry):

La corp cred ca arat destul de bine(am 1.72 inaltime si 56kg, doar ca nu prea am forme) dar am nasul mare, dantura urata, ochi mici si caprui, pistrui, cosuri etc.

| DeeaMarry a răspuns (pentru aandraa98):

Ochii mici si caprui? De cand e considerat un defect sa ai ochii mici si caprui? Faptul ca ai pistrui si cosuri nu mi se pare deloc iesit din comun. Ai un corp de invidiat! Formele voluptoase sunt mai mult caracteristice femeilor cu kg in plus sau celor care "ajuta" mai mult sau mai putin natura. Sunt convinsa ca formele tale sunt bine proportionate cu restul corpului, si asta e ceea ce conteaza. Cunosc fete care au nasul mare (dar cu adevarat mare) si sunt uratele, dar care au o atitudine de femeie fatala. Si ce crezi? Atrag multi baieti. Singurul aspect la care ti-as sugera sa intervii, daca ai resursele necesare, ar fi dantura. De ce? Pentru ca sunt convinsa ca ar avea efecte benefice pentru sanatatea ta.
Nu o sa te mint, aspectul fizic conteaza. Dar conteaza mai mult atitudinea pe care tu o ai fata de tine. Daca tu te vezi frumoasa, la fel or sa te vada si ceilalti. Cu atat mai mult daca ai un caracter frumos. Gandeste-te putin. Tu ai aprecia mai mult un baiat care nu e tocmai fat-frumos, dar care este sincer, amabil, iubitor, fidel, demn de incredere sau unul deosebit de aratos, dar care sa fie mincinos, infidel, sa vorbeasca si sa se comporte urat? Ei bine, asteapta baiatul ala care sa aprecieze persoana din spatele chipului tau. Crede-ma, el va fi in stare sa iti aprecieze si chipul si corpul.
Pana la urma, cine decide daca suntem frumosi sau urati? De ce ar trebui sa ne incadram in standardele impuse de mass-media? Fiecare om ne percepe in felul sau, insa cel mai important e sa ne simtim noi bine cu noi insine.
Iti sugerez sa discuti cu un psiholog despre lipsa ta de incredere in tine. Ti-ar putea schimba viata.

| Aasdfghj a răspuns:

Cred ca exagerezi in legatura cu aspectul tau fizic. Ce e atat de rau incat crezi ca lumea fuge de tine?
Chiar tu spui ca la scoala nu vorbesti cu colegii. Daca nu socializezi cum ai vrea sa ai prieteni? Vorbesti cu ei si imprieteniti-va altfel o sa ramai singura.

| AccountDeleted a răspuns:

Nimeni nu este perfect. Iesi si tu din casa, plimba-te pe afara si la un moment dat o sa iasa cineva sa te bage in seama... vei tine legatura cu acea persoana si te vei imprieteni si cu prietenii persoanei respective. Nu te inchide in casa ca n-ai de ce... doar nu ai nici o problema vizibila incat sa iti fie rusine de tine. Iesi afara, scapa de timiditate si fa-ti prieteni noi. Iar cu timpul va iesi si o relatie cu cineva. Vei vedea, incearca numai.

| RAY a răspuns:

Eu am o intrebare tu ai accepta pe cineva care nu te atrage la fizic? isi voi da sfaturi dupa ce imi spui e important sa stiu asta

| aandraa98 explică (pentru RAY):

Eu cred ca as accepta din moment ce eu nu ma consider o frumusete, dar nu am fost in postura de a accepta sau nu pe cineva, pentru ca simt ca toata lumea ma respinge.

| RAY a răspuns (pentru aandraa98):

Aandra eu nu vreau sa te mint frumusetea conteaza foarte mult pentru un baiat pentru ambele sexe, esti timida? chiar nici un baiat nu a vorbit cu tine?

| aandraa98 explică (pentru RAY):

Stiu ca frumusetea este importanata si urasc lucrul asta dar nu imi pot schimba opinia, din moment ce am varsta asta si nu am avut nici un prieten, cred ca si aspectul meu fizic are o vina nu doar faptul ca sunt timida.

| RAY a răspuns (pentru aandraa98):

Da-mi o poza sa te vad ca nu te manc

| AirănMeidăn a răspuns:

esti grasa?

| aandraa98 explică (pentru AirănMeidăn):

Nu sunt grasa, am 1.72 si 56 de kg.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Multi se complexeaza si degeaba, daca esti fata desteapta o sa pice orice destept plin de fite.Da o poza daca doresti, daca vrei o opinie.Personal am vazut multi pe aici cu problema ta, si aratau chiar bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi pot imagina ca o persoana in totalitatea ei poate sa incapa intr-o poza pe care ti-o cer comentatorii de mai sus. facebookul e plin de oameni care se simt ca dracu pozandu-se dar o fac si pe fata lor e toata frustrarea nespusa si toata vinovatia de a se preface pozabili.
fizicul nu trebuie pus inaintea inteligentei si moralitatii altfel suntem prosti si lumea e ca o inchisoare

| TheImpaler a răspuns:

Da o poza cu tine.

| TheImpaler a răspuns:

N-ai o mana? ai un ochi in gura? piciorul drept ramane in urma? ce e aia "din cauza aspectului fizic"?

| Burlacu006 a răspuns:

Nu conteaza aspectul fizic asa tare..degeaba e frumos\frumoasa daca in cap au tarata...frumusetea azi oai peste 10 ani no mai ai....deci sa zicem ca esti urata acum ceea ce nu prea cred, dar peste cativa ani ai sa fi mai frumoasa ca multe fete pe care in ziua de azi le crezi perfecte...bafta..te pup:*

| RAY a răspuns (pentru Burlacu006):

De ce minti fata? cum poate ea sa fie mai frumoasa ramane tanara? cum poti tu ca baiat sa minti ca nu conteaza cand stim cu toti ca conteaza aspectul fizic foarte mult

| ThePuffy a răspuns:

O sa-ti spun cu mi-am facut o prietena, care acum e cea mai buna prieten a mea.In clasa a5-a statea in banca din spatele meu, si eu eram foarte dar foooartee timida, si discutia a fost ceva de genu' :
Eu: -Buna...ce faci?
Ea: -Bine, tu?
Eu: Bine.
Ea:...
Eu: Cum te cheama?
Ea: Andra, pe tine?
Eu : Cristina, vrei sa fim prietene?
Ea: Sigur!
Incearca, chiar si la varsta de 18 ani merge. Sau momeste oameni cu o punga de chipsuri. Eu asa fac, merge de fiecare data. Si acum sunt seriasa, fiecare om are defectele lui, de exemplu eu sunt prea indiferenta cu cei din jur cateodata. Si fiecare fata nu e multumita de aspectul ei fizic, nici eu nu sunt de al meu, zic ca e ok cat de cat. A da, si in legatura cu baietii, nu-ti fa griji, o sa gasesti pe cineva, pana la urma, exista cineva pentru fiecare dintre noi, depinde de noi daca il gasim sau nu. Sper ca te-am ajutat.
P.S. : Daca am scris ceva gresit, scuze, dar e ora 4:45 dimi cand scriu asta. laughing)r

| Eduaard a răspuns:

Să nu te simți prost puppy dog eyes îți garantez că într-o zi frumoasă o să întâlnești un băiat care o să te facă fericită, și în iubire, aspectul fizic nu contează, și prietenii vin și pleacă, așa că nu te îngrijăra :*

| ychigo a răspuns:

Ai vrut cu adevărat sa ai pe cineva? Ai încercat sa vorbești cu cineva? Daca te-ai oprit la faptul ca nu putea sa te placa cineva, e principalul motiv pentru care ești singura.

| Nova21 a răspuns:

Da-ne o poza cu tine, sunt sigur 100% ca te subestimezi... Poate ai luat in calcul numai aspectele negative fizic nu si cele pozitive happy

| BadBEver a răspuns:

Andra, din cauza ca nu ai avut niciodata un iubit probabil arati mai mica decit 18 ani. Corpul tau nu s-a adaptat pentru a placea sexului opus. Trebuie sa iti gasesti un prieten numaidecit. Atunci te vei schimba psihic in primul rind, si poate chiar si fizic, depinde de tine).

Bafta multa te-am pupat.

| blackrose97 a răspuns:

Calmeaza-te! Crezi ca este ciudat ca la 18 nu ai prieten si iti este rusine cu asta?! Uita-te in jurul tau, crezi ca este mai,, cool" viata fetelor (din ziua de azi)care fac sex la 12 ani, iar 13 se mira ca sunt gravide si plang cu ursuletul in brate? Nu este sfarsitul lumii! O sa vina ziua in care o sa gasesti un baiat perfect pentru tine! Esti frumoasa asa cum esti! Frumusetea care conteaza vine din interior! Nu conteaza numai fizicul, conteaza modul de gandire, atitudia pe care o ai (multe barbati considera atitudinea femeii foarte sexy) bazeaza-te pe calitatiile pe care le ai! Cel mai important este sa ai incredere in tine!