| Kipsu a întrebat:

Buna TPU am 18 ani si sunt in clasa a 12-a de ceva timp imi place de o fata de la scoala cu un an mai mica.As vrea sa intru cu ea in vorba dar nu stiu cum deoarece nu ne cunoastem, iar eu sunt timid. Oriunde as merge ma intalnesc cu ea si ne uitam unul la altul as vorbi cu ea dar nu stiu ce sa zic. Cum as putea sa intru cu ea in vorba?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Cand o mai vezi sustine-i privirea si zambeste-i. Daca iti raspunde printr-un zambet o saluti gen "buna, ce faci?". Ca sa vorbesti cu ea, o intrebi ceva despre ea legat de scoala voastra. Odata ce ai deschis discutia, vorbesti mai mult despre ea. Afli ce preocupari are, ce face in timpul liber, daca face sport, ce muzica si filme ii plac... te descurci tu ma departe.

8 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Se începe cu "Salut", se continuă cu "Mi-ar plăcea să ieşim cândva dacă vrei şi tu" şi se termină cu "Te iubesc".

| ywar a răspuns (pentru FataCuChitaraMunților):

You must remember this
A kiss is just a kiss, a sigh is just a sigh.
The fundamental things apply
As time goes by.
("As times goes by"- Casablanca)
Si uite asa ajung sa aiba droaie de copii happy

| shadow72 a răspuns:

Nu poti sa te bagi ca ghiolbanul in seama.....intri frumos pe facebook pe ea, o intrebi daca iti poate imprumuta cartea ei de matematica deoarece trebuie sa verifici ceva (chiar daca tu nu ai ce verifica) si de aici incepi sa vorbesti cu ea.
In primul rand profita cand iti da cartea sau o inapoiezi, schimbati cateva replici, apoi continuati pe facebook cateva timp (nu prea mult ca apoi intri in friendzone) si o intrebi daca vrea sa iasa la un suc.....nu e mare inginerie

| dge18 a răspuns:

Pai este foarte simplu laughing o saluti si o intrebi ce mai face si dupa totul vine de la sine. Esti destul de mare sa poti sa mentii o conversatie cu o fata :-)) si prin asta ma refer ca sa deschizi subiecte ca astea-s cele mai importante. Bafta!

| IustinaC a răspuns:

Nu stiu tu dar majoritatea oamenilor fac cunostinta intii pe net.De ce nu o inviti in prieteni pe facebook, va cunoasteti catusi de putin apoi a doua zi la scoala va salutati si vorbiti.In plus daca o cunosti pe facebook ai sansa sa stii daca ea iti impartaseste aceleasi sentimente, de exemplu daca nu ia-i placea nu ti-ar raspunde la mesaj. Funda?

| neutrino a răspuns:

Mai astapta si tu putin sa vina vara, sa iei bacul si poate dupa aceea vei prinde ceva curaj.

| h3r a răspuns:

Nu trebuie să fi timid, bagă-te în seamă cu ea, nu ai ce pierde. Găsești tu un pretext doar pentru a te băga în seamă, asta fiind la liceu. Dacă nu aveți o cunoștință comună, o poți aborda pe net...

| Arthiom a răspuns:

Cum au spus si ceilalti, mai intai incearca sa vorbesti cu ea in spatiul virtual, ce mai face, ce mai asculta, cum se simte, etc etc. Apoi daca vezi intr-o zi ca se simte rau(nu ma refer la faptul ca ar fi bolnava) consoleaz-o, spune-i ce ai face tu, in cateva cuvinte: devino cel mai bun amic al ei. Apoi, incetul cu incetul apropie-te din ce in ce mai mult de ea si vezi ce se intampla