Esti perfect normala, sa nu cumva sa gandesti altfel. Doar pentru ca in secolul in care traim fetele au o vasta experienta sexuala inca de la varsta de 12 - 13 ani, nu inseamna ca tu ai o problema. Fetele ca tine sunt o raritate, bucura-te de asta.
Eu credd ca tu esti o urata grasa cu spume, atlfel nu explic de ce esti virgina la varsta asta
174 cm inaltime si 55 kg, urata nu cred ca sunt
Un sfat: Nu te mai ghida dupa instincte animalice, incearca sa fii o persoana rationala!
O seara frumoasa!
Felicitari! Stai linistită, esti o fată super normală, iar pasul cel mare adică sexul este bine să il faci cind te măriti.
Felicitari, pentru ca la varsta de 18 ani esti virgina! Daca nu esti pregatita sa-ti incepi viata sexuala, nu o face la insistentele iubitului tau.
Da, esti normala. Asteapta pana esti pregatita si ai langa tine omul potrivit cu care sa faci acest pas.
Foarte tare! Și soră-mea, care e 20, e virgină, chiar dacă are deja un iubit de 1 an. Virginitatea este ceva rar în zilele noastre, bucură-te de asta. În plus, cunosc și eu o tonă de fete care sunt virgine și au 18 (și eu sunt, by the way, și fac 18 peste vreo 2-3 luni)
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari, din pacate am doar o singura funda, dar va asigur ca am o mare recunostinta pentru toti care mi-ati raspuns! O seara frumoasa!