Bună!
Nu spune nimeni că o să rămâi virgină toată viaţa. Când vei găsi persoana potrivită pe care să o poţi prezenta părinţilor tăi, tatăl tău nu cred că va mai avea nimic împotrivă. Până atunci nu cred că vrei să-ţi începi viaţa sexuală cu oricine
O zi bună!
Faci ce vrei esti un om adult, dar nu iti recomand sa schimbi de tip pentru ca risti sa tragi o boala venerica, si daca rabzi pana la 50 de ani e bine si ala iti ramane pana mori.
Daca tatal tau are ceva impotriva sexului cu un baiat, atunci te poti da pe fete
Tatal tau probabil traiesti in vremea trecuta cum se zice, in care trebuie sa ramai fata mare pana pasesti in biserica ca apoi cand o faci prima data sa se vada sangele pe cearsaf o.O dafuq e atat de stupid. Daca doresti sa faci ceva o faci din cauza ca simti si iti doresti cu adevarat iar asta nu tine de parinti ci de sentimentele tale pentru persoana respectiva. Mi se pare normal sa iti incepi viata sexualitatea la varsta asta daca asta iti doresti, nu este nimic rusinos. Tatal tau nu o sa te duca in fiecare zi sa vada daca mai esti virgina sau nu, incearca sa vorbesti cu mama ta despre lucrurile astea si ea probabil iti va da un sfat bun ca orice mama. Asta e intre mama si fiica. Poate ii este frica sa nu fii judecata gresit de catre persoanele apropiate sau sa ti se scoata barfe sa fi privita cu ochi rai de cei din jur dar nu trebuie sa ti cont de parerea celorlati faci ce e mai bine pentru tine :*
Haha. pai e normal. La cate curv3 o avut el iti dai seama, vrea ca fiica lui sa nu fie una, mi-se pare intr-un fel normal in altul absurd eu la varsta ta flirtam si nu mai eram virgina, imi traiam viata. Tatii de genul acesta au o problema. Am noroc ca maicamea totusi si-a dat seama ca e un nenorocit si am scapat de el inainte de a implini 5 ani.
A stat tatal tau in puscarie? Este si normal ca nu vrea ca fata lui sa fie curva, vrea si el sa iti gasesti un baiat normal ca sa-ti incepi viata sexuala cu in modul corect. Ti se pare ca este prea tirziu deja?
E doar foarte protector, nu cred ca este rau dar trebuie sa ii spui si tu ca de acum in colo esti majorita si iti controleze viata si singura.
Cu unele chestii nu ar trebui sa vorbesti cu parintii...
adica pe bune nu te duci la el si ii zici "tati pot sa fac sex in seara asta"...
esti fiica lui si vrea sa te protejeze.dar ai si tu o varsta (parerea mea)
Tatal tau probabil vine din era ceausista si pe atunci gaseai virgine si la 40 de ani, parerea mea este ca sa-ti faci un prieten si sa-l cunoasca apoi usur usor o sa accepte relatia si pac-tac gata himenul
Nu vreau sa fiu rea, ori sa te jignesc, dar e asa de important pentru tine sa nu mai fii virgina? Bine-nteles ca nu te va ucide tatal tau daca nu ai mai fi, insa ar fi dezamagit pentru ca vede si dansul probabil in ce lume traieste si nu vrea sa suferi, pentru ca te iubeste. In plus, ai gasit baiatul potrivit? Adica, acel baiat de care sa fii sigura ca e el, macar pentru o perioada mai lunga? Sau pe care sa-l iubesti? Sfatul meu e, nu te grabi, nu fii in rand cu turma, nici macar nu te gandi la tatal tau...gandeste-te la tine si la binele tau Pe pup si mult succes in viata!
Probabil el vrea să te apere. Poate nu vrea să îţi pierzi virginitatea cu orice ''hăndrălău'' iar apoi să suferi.
Sau vrea să îţi petreci prima noapte de dragostea cu bărbatul cu care te vei căsătorii şi cel care te va iubii. Nu doar pentru o relaţie de câteva săptămânii.
Înţeleg că acum este la modă chestia asta, dar fii diferită. Nu fă ce face toată lumea. Crede-mă, este o chestie cu care trebuie să te mândreşti.
În primul rând de ce trebui tatăl tău să afle? Nu-i spune, spune-i doar mamei tale, el nu trebuie să se bage unde nu-i fierbe oala.
În al doilea rând, așa sunt tații, mai protectori. Tu lasă-l în pace și vezi-ți de viața ta. Fă ce vrei, acum ești majoră, nu mai depinzi de ei.
Succes. Pa, pa!
Cu siguranta tatal tau nu este un om rau ci doar isi face griji ca ai putea sa-ti incepi viata sexuala cu baiatul nepotrivit. nu vrea sa te vada suferind din dragoste. ar trebui sa-l faci sa inteleaga ca din greseli se invata. el isi doreste un baiat bun langa tine si evident sa te mariti domnisoara. are idei preconcepute ca majoritatea parintilor. stiu cum este sa ai un tata super protector. la inceput il uram pentru asta ca tot incerca sa ma tina din scurt dar acum incep sa-i inteleg motivele.
anonim_2779 întreabă: