La 8 zile de intarziere nu ar trebui sa ai nici un simptom de sarcina si ar fi trebuit sa faci abia un test de sarcina, din prima urina de dimineata, in a opta zi de intarziere. Tot restul nu sunt relevante. Repeta testul dupa 2-3 zile tot din urina de dimineata. Apoi discuta cu parintii tai si du-te la ginecolog. Nu conteaza ce ai dori sa faci, in conditiile date, ci ce trebuie sa faci. Daca esti insarcinata, mai poti amana vreo 2-3 saptamani consultul ginecologic (apoi vei incepe ecografiile si analizele necesare pentru a te asigura ca bebelusul e sanatos), dar daca nu esti si menstra nu apare nici peste 2-3 zile, chiar trebuie sa te grabesti la ginecolog pentru a incepe investigatiile si tratamentul.
Consultul ginecologic e cat cele 10 teste pe care le-ai luat! E mai indicat sa mergi la medic pentru ca el e singurul care iti poate da un diagnostic sigur si precis + tratament! Fa rost de bani si fugi la doctor ca poate fi ceva grav!
Sanatate multa!
Incearca sa strangi bani, economiseste.
si du-te la un control.
poate e ceva grav
nu inseamna ca daca nu esti insarcinata, nu poti avea o problema
Mai fa inca 25 de teste fata. Primele 10 pot sa minta, dar la 35 de teste, vei stii cu siguranta daca esti sau nu insarcinata.
PS: How you doin'?
Stai linistita nu cred ca esti, daca ai facut deja atatea teste.mai stai o saptamana si mai fa unu, dar nu cred ca esti.
Nu ai grija. stiu de la o doctorita foarte buna ca poate intarzia maxim 80 zile! INCREDIBIL nuh?
fundita? Plz