| stefansteffff48 a întrebat:

am 19 ani si am o intrebare: cum as putea sa imi scot o fata din cap sau ce as putea sa fac? mi-a atras atentia o fata la o petrecere mai restransa dar nu am avut atunci curajul si nu cred ca ar mai fi vreo posibilitate sa ma mai intalnesc cu ea. SI de atunci doar la ea imi e gandul nu mi-o pot scoate din cap orice fac si au trecut cam 3 luni jumate 4 luni. As incerca sa o bag in seama pe Facebook sau undeva dar ma gandesc ca as fi destul de penibil si probabil se va lasa cu seen sau ceva de genul. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce face ai pierdut-o, data viitoare sã-ti fie invãtãtura de minte si te bagi cu una in seama daca iti place.

| AnonimaaaaG a răspuns:

Incercarea moarte n-are. Vorbeste cu ea, nu da cu piciorul. Daca de atata timp iti sta gandul la ea. de ce sa nu-i dai un mesaj? Poate nu se lasa cu seen.
Gandeste-te la ce ar fi daca ti-ar raspunde, ati vorbi, ati iesii. Gandeste pozitiv. Da-i mesaj

| Rabbitz19 a răspuns:

Băiete, fa ce ti spune inima, ok? laughing lasa te purtat de val. Încearcă sa va întâlniți. Spune i ca o placi. Se vede ca esti îndrăgostit. Fii si cer cu ea. Du i un trandafir, sau o floare care i place. Arata i ca esti diferit de ceilalți. Ori iese frumos, ori iese naspa. Macar vei sti ce sa simti. Nu ti ascunde sentimentele. Nu ti face bine. 4 luni e ceva. Îți va fi greu sa o uiți. Îți urez succes si noroc. Sper sa alegi calea potrivită!
Funda?