Sunt sigura ca esti frumoasa si asa! Fii mandra de corpul tau. Sexy nu inseamna fund bombat si sani mari, sexy inseamna sa te simti bine in pielea ta, sa fii mandra de corpul tau si sa ai o atitudine anume.
1.Daca te ingrasi putin iti vor creste;
2.Mananca portocale, s-a demonstrat ca ajuta la marirea sanilor si la ferminate;
3.Fa-le masaj cu uleiuri, chestii chestii;
4.Inceperea viatii sexuale ajuta, dar cred ca ai inceput-o deja;
Nu fi complexata de acest lucru fiecare e frumos in felul lui. cine te place o face pentru personalitatea si sufletul tau nu neaparat pentru aspectul fizic. Dar daca ti neaparat sa aflii ceva am inteles ca tinctura de marar ajuta la cresterea sanilor
Asta e, nu toate fetele sunt la fel. Cine te iubeste te accepta asa cum esti, nu pentru sani.
Bafta
Pai daca nu sunt chiar asa de mici nu trebuie sa iti faci probleme, eu de exemplu prefer fetele cu sanii mai mici, nu cu ugere ca vacile care sa le-atarne pana la buric
Uite, unor barbati le plac si sanii mai mici, nu e necesara o marire.Plus ca:"decat mari si lasati pana la pamant, mai bine mici si ficsi".
Mult noroc!
Si crezi ca ar avea vreun efect? eu nu vreau nici sa ma ingras pentru ca sunt destul de plinuta am 1, 60 m si 53 de km
Daca as fi avut bani mi-as fi pus crede-ma
Eu am 18 si tot mici ii am, ce vrei fiecare cu ce are, nu reprezinta nici un complex pentru mine faptul ca am sanii mici si nu inteleg de ce toate fetlele vor sanii mari, cu ce ne ajuta sa ne marim sanii daca avem creierul cat nuca, parerea mea e sa ne dezvoltam inteligenta apoi corpul
Nu cred ca pe toti brabatii ii intereseaza sanii mari! Eu am mai multe prietene care au sanii mici, dar folosesc sutien cu push-up si sunt chiar si casatorite! Nu prea conteaza!
TheDarkQeen13 întreabă: