Daca nu te opresti acum, probabil ca ti-ai dat singur raspunsul. Bi este doar o etapa intermediara, cand nu iti vor mai place fetele, drumul spre casa( adica normal) va fi extrem de greu. Nu mai astepta ca va fi tarziu. Opreste-te.
Totul a inceput printr-un gand. Totul poate lua sfarsit printr-un gand. Gandeste-te doar la fete, fara nici o exceptie. Gasesti raspuns intre raspunsurile mele daca ai rabdare sa cauti. Te pot si ajuta.
Decizia iti apartine.
E treaba
La început, nu e ușor să îți dai seama cine ești cu adevărat. Dar întrebările de mai jos pot să te ajute.
1. Ești dispus să faci sex cu un băiat?
2. Ești dispus să îți trăiești toată viața lângă un băiat?
Dacă răspunsul este nu la ambele întrebări, atunci nu ești homosexual, iar comportamentul tău actual reprezintă ceva de moment. Dacă răspunsul este nu doar la o singură întrebare, atunci există șansa de a fi homosexual sau măcar bisexual.
În orice caz, instinctul tău o să primeze. El o să îți spună ce parteneri să alegi. Pentru că niciodată nu o să te culci cu cineva de care nu ești atras (poate doar din anumite motive, dar în general oamenii nu fac asta). Lasă instinctul să te ghideze.
Numai de tine, de alegerea ta depinde.De la cadere incoace toti avem inclinatie in diverse grade spre toate incalcarile posibile ale constiintei, spre toate pacatele. \fiecare alege la ce ispite cedeaza si in ce cazuri asculta de consiinta si cauta placerile aprobate de consiinta si anume sexul doar cu partenerul de casatorie de sex opus.Deja ceea ce faci iti aduce vinovăție, e impotriva constiintei, daca continui pe calea asta e tot mai probabil sa ajungi sa o faci si in realitate.Pacatele sunt placute pe moment dar lasa un gust amar, sentiment de lipsa de valoare pe termen lung.
Nu pot sa cred ca ai 19 ani si habar nu ai ce este sexul si ca se face cu un partner de sex, prin contact fizic direct, fiindca ce faci tu online nu este sex, este laba/masturbare, nu sex!
Depinde doar de tine dacă o faci sau nu. Depinde și în ce mod faci sexting, dacă pretinzi că ești fată să primești poze intime de la băieți, probabil ești măcar nu. Am mai auzit de tot felul de fantezii experimentale ale băieților de a se masturba pe video cu alții, aratandu-si poze sau video-uri intime cu iubitele lor, in cazul ăsta e doar o fantezie (deși, oricât de hetero se cred ei, eu tot aș spune că sunt bi). De ce e o îngrijorare dacă o vei face sau nu în realitate? Dacă vei ajunge in punctul să o faci și simți că vrei asta, ce e greșit? Dacă e de comun acord și se simte bine, why not? Și eu sunt bi și mi-am tot făcut probleme legate de sexualitate până am zis că fie ce-o fi, eu să mă simt bine și să fiu fericit.
KindKid17 întreabă: