| XxCarmenXx a întrebat:

am 19 ani. si ieri am facut sex cu iubitul meu, el mi-a propus sa stau capra, si dupa ce am terminat, ma penetrat in vagin, sa scurs putina sperma de la el... am facut sex neprotejat... se poate ajunge la sarcina? plzzz sfaturi!

Răspuns Câştigător
| crisuuu_7907 a răspuns:

Pai depinde depinde de fiecare fata.ar fi mai bine sa faci un test ceva sa mergi la medic orice...pentru ca sunt sanse foarte mari sa fi ramas insarcinata.succes:*

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai toate sansele sa fi ramas insarcinata.Mergi la farmacie si cere pastila de a doua zi.Asa o cheama asa o ceri, eventual spune "postinor"(exista si cu alta denumire), altfel ai toate sansele sa legeni un bebe peste 9 luni.Respecta instructiunile si nu mai apela la aceasta pastila prea curand, are efecte secundare urate.

| MMihai a răspuns:

Inainte sa te apuci sa faci sex, trebuia sa te informat foarte serios, care sunt metodele de evitare, a unei sarcini nedorite.
Ai explicat foarte post oricum.
A sta capra, parca era pozitie, de act sexual. Tu vorbesti de o penertrare ulterioara?!
Sa inteleg ca in pozitia,, capra" faceati sex anal sau oral?!
Depinde de bafta, femeile au zile fertile si zile infertile, iar spermatozoizii traiesc cam 72 de ore sau ceva mai mult.
Oricum, obligatoriu, trebuie sa renuti la idiotul asta, pentru un barbat mai inteligent si mai experimentat, ca nu ai nevoie de prea multe avorturi.
Pana una alta, nu mai fa sex in nici un fel, si informeaza-te foarte serios, privind metodele de protectie anti sarcina. ( Era o carte care se numea Sexologia, dar nu retin autorul... parca Stoica, dar nu sunt sigur. Era aparuta cam in perioada 1973-1989, parca in Editura Stiintifica ). Dar, sunt multe carti, care abordeaza asa ceva.
Daca iti intra sperma in tine, prin vagin, se poate ajunge la sarcina, daca nu ai facut imediat si urgent, o spalatura vaginala, cu o solutie suficient de acida, ca in mediu puternic acid, spermatozoizii mor. Exista diafragma de col uterin, buretele introdus acolo, muiat in solutie acida, etc., care astea, asociate cu protectia biologica si cu alte metode anti sarcina, mai dau rezultate.
Daca nu mai are urme de sperma pe canal sau nicaieri pe penis sau in zona pubiana, in parul pubian, etc si nici nu ejaculeaza in vaginul tau, nu ramai gravida, ca nu iti intra sperma in vagin. Daca se masturbeaza si te excita cu degetele, pe care ar putea fi spermatozoizi inca vii, iar poti ramane gravida. Daca ai practicat sexul anal, renunta definitiv la asta, ca este foarte daunator sanatatii. Sexul oral, in masura in care, nu te alegi cu boli venerice, pe acesta cale, este mult mai putin daunator, daunele fiind numai de ordin moral, ca daca incepe sa iti placa, si o faci cu cine nu trebuie, sau cand nu trebuie, iar nu este bine. Deci raspunsul este da, se poate ajunge la sarcina, daca ajung in contact spermatozoizi viabili, / vii cu ovulul.

| Tania a răspuns:

Pai la orice contact neprotejat se poate ajunge la sarcina,poate tu ramai insarcinata mai greu sau depinde de perioada.
Sper sa nu fi, si alta data sa te protejezi;.
Mie imi pare rau cand aud astfel de intamplari cand se vorbeste atata de sexul protejat si de banalul prezervativ, cand este atata acces la informatie.

| Lummy a răspuns:

Sunt unele fete care raman gravide mai greu, sper sa fie si cazul tau. dar daca si-a dat drumu' in tine...offff...naspa.doar daca erai in alea 10 zile in care nu ramai insarcinata. sper sa nu fii!

| diesel94 a răspuns:

Sigur ca se poate ajunge

| nitro99 a răspuns:

Ai sanse de sarcina cam 80% adica foarte mari. du-te la farmacie si ia-ti o pastila de a doua zi si un test de sarcina ca sa verifici cand poti daca esti sau nu insarcinata.
succes

| Cristi_1063 a răspuns:

Heylaughing ai copiat topicul meulaughing