anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am 19 ani si intr-o seara am fost intr-un club cu o,, priena,, care mi-a pus droguri in bautura cat am fost pana la toaleta..Cand m-am intors mi-am baut bautura si a inceput sa mi se faca foarte rau..Am ametit si numai stiu nimic ce s-a intamplat, iar a doua zi dimineata mama ma gasit in masina mea cu care am fost in club..De atunci au trecut 3 luni si nu mia mai venit ciclu...Cum sa aflu daca mai sunt virgina fara sa merg la ginecolog?

Răspuns Câştigător
| expertulginecolog a răspuns:

[Dr.Popescu Mihai](Medic Primar Opstretica-Ginecologie )Sigur ar fi sa te duci la un ginecolog Te poti duce la floreasca deoarece esti majora si un test papa-nicolau(Recoltarea mucusului de pe cervix)(este ca exudatul nu este deloc dureros)si il faci pentru a fi sigura ca nu ai fost violata in timpul sedarii(din cauza drogului) Iar dupa un test de sarcina profesional(colectarea urinii si trimiterea la laborator) aceste detalii le poti afla la med ginecolog
mult succes!

5 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Dacă nu ți-a venit mai bine faci un test se de sarcină decât să te pierzi în amănunte cum ar fi virginitatea ta. Oricum după 3 luni cam trebuie să se observe burtica, sarcină ușoară.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu stiu de ce povestea ta imi aminteste de o telenovela...
In cazul in care intr-adevar este reala, sa stii ca imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Nicio fata nu merita sa treaca prin asa ceva.
Nu prea ai cum sa aflii daca nu mergi la ginecolog. Si cat mai repede. S-ar putea sa fii si insarcinata, nu doar dezvirginata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine stie cati te au bombardat, cat de naspa:-&

| gabby269 a răspuns:

Desi la 19 ani nu se mai pune problema de dereglari hormonale..ar putea fi si asta, dar decat sa iti faci probleme de virginitate fugi repede pana la farmacie si cere un test de sarcina.Ai putea discuta cu mama ta despre problema asta, e vital, si de ce sa nu consulti un ginecolog? Iti e rusine? In circumstante de genul asta numai de rusine nu ar trebui sa iti arda..Ai grija de tine

| Myrru a răspuns:

:O, singura explicatie ar fi ca esti insarcinata, mai bine ai face un test de sarcina cat mai repede, si apropo te sfatuiesc sa nu mai umbli cu astfel de persoane care iti fac asa ceva, acestea nu se numesc prieteni...