| AnnastasiaAmelia2000 a întrebat:

Am 19 ani si ma numesc Annastasia, iubitul meu Olly care are tot 19 ani vrea s.o facem, el este nascut cu o zi inaintea mea, iar peste o luna este ziua lui eu l.am intrebat ce vrea, iar el a zis sa vrea s.o facem a venit si vremea, iar de ziua mea, cand implineam 20, el mi.a dat cel mai frumos cadou, un bebe mic. Imi puteti zice cum sa-i dau vestea?

Răspuns Câştigător
| mentholinks a răspuns:

Deci ai ramas gravida inainte sa o faceti sau cum?

7 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Ai 19, dar implineai 20, fetita, la prostiile si mai iesi pe afara la aer, vede maica-ta ce scrii tu aici?

| AnnastasiaAmelia2000 explică (pentru mentholinks):

Nu, dupa ce am facut

| mihai69 a răspuns:

Aha... amintiri din viitor!

| Violleta2022 a răspuns:

Tu crezi ca un copilas se face intr-o singura zi?
In caz de nu stiai, ai nevoie de 9 luni de sarcina, dupa ce sigur ai ramas insarcinata.
Probabil ca nu ai inca 19 ani, daca nu stii atat de multe amanunte despre sex, sarcina samd.
Nici macar nu s epaote afla intr-o zi daca ai ramas insarcinata, avand nevoie de 5 saptamani ca sa stii sigur ca esti ori nu insarcinata.

| Aleeeela a răspuns:

Nu înțeleg de ce săriți pe ea ca minte. MiE mi se pare ca zice ceva normal. CA de ziua lui au făcut sex și după ceva timp a aflat ca e gravida. Poate nu de ziua ei. dar s-ar putea numii cadou de ziua ei pentru ca era pe drum. Te sfătuiesc sa vorbești cu el. E ceva normal sa știe și sa vorbiți impreuna despre acest copil. Dacă îl vei păstra sau nu. Eu as spune sa îl pastrezi dar nu pot hotăr în locul tău. Bafta și dacă îl păstrezi sarcina ușoară ❤

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat