anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am 19 ani si mi-am inceput viata sexuala acum 3 luni dar si acum cand fac dragoste ma doare cand introduce penisul oare de ce?

4 răspunsuri:
| butterfly27 a răspuns:

Buna, conteaza ft tare preludiul.Adica trebuie sa fi "Umeda" si daca nici asa nu merge atunci folositi un lubrifiant. Sper ca te-am ajutat, te pup:*

| Adriana a răspuns:

Buna! Si butterfly_1519 are dreptate cu ce spune si plus de asta asta este in primele lui pana se obisnuieste corpul cu schimbarea produsa.

| Azµre a răspuns:

1)nu esti destul de excitata
2)are penisul prea mare lung si gros
3)nu exista lubrifiere
si acu le luam pe rand
1)ca sa fii excitata iti trebuie un preludiu cat mai lung care sa implice de toate si aici ma refer puneti partenerul sa te satisfaca cu limba si nu e o rusine toata lumea o face.
2)daca penisul este lung si gros partenerul ar trebui sa te i-a incet sa il bage incet si treptat nu tot odata ca bou si sa dea in tine.
3)fiind penisul gros sau nefiind excitata nu exista lubrifiere sau nu este indeajuns, atunci cumparati de la magazin Durex Masaj Gel 2 in 1 si folositi cat mai mult fara frica...
Sper sa fi fost de ajutor daca nici asa nu merge atunci poti avea cu totu si cu totu altceva, poate fi psihologic sau de ordin fizic, gen vaginism sau altceva dar nu cred ca e cazul. Problema este totul sa fie treptat!

| iam2good2u a răspuns:

Am vazut ca ceilalti au pus accentul pe lubrifiere, insa iti recomand sa vezi si un ginecolog, sa nu te trezesti ca ai vreo infectie sau vreo rana chiar daca ai doar putin timp de cand ti-ai inceput viata sexuala