| EmiliaEmy3030 a întrebat:

Buna TPU am 19 ani si pr meu 23 suntem impreuna de 7 luni am avut mare incredere in el pana astazi cand am aflat ca acum o luna ii dadea mesaje unei fete sa se intalneasca pe ascuns cu ea. eu am vorbit cu aceea fata si mi a spus ca o cauta dar cand a vorbit si cu el o dadea inapoi ca nu l ar fi cautat. nu stiu ce sa mai cred acum el imi spune ca ma iubeste ca nu ar renunta la mine pentru nimic si ca ar face orice sa imi arate ca nu a cautat o niciodata pe acea fata. nu stiu ce sa fac il iubesc si nu stiu pe cine sa mai cred. astept sfaturi de la voi pls. dau funda:*

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Increderea si sinceritatea sunt baza oricarei relatii de durata.
Daca ti-ai pierdut increderea in el(si mi se pare normal), spune-i si cere-i sa lupte sa o recapete, sa dovedeasca ca merita sa mai ai incredere in el.Nu cu vorbe,cu fapte!
Pentru ca e usor sa-ti spuna ca nu ar renunta la tine si te iubeste si-n acelasi timp sa-si dea intalniri pe ascuns cu altele!
Daca te iubea nici prin gand nu i-ar fi trecut sa fie interesat de o alta fata, tu ar fi trebuit sa fii centrul universului lui, nu?
Cuvintele si oamenii pot minti, faptele nu.
Asa ca, cere-i fapte daca nu vrea sa te piarda.Si daca esti dispusa sa-l ierti!

| AndyLavy a răspuns:

A facut-o o data o va face si a doua oara, cu siguranta.
Daca sursa din care tu ai aflat ca el vorbea cu fata aceea este sigura atunci poate ar fi timpul sa iti cauti un alt prieten.

| AutumnDay a răspuns:

,,A fost o scapare caracteristica fiecarui baiat", Anuttzzic? Tu ai accepta asa ceva?
Eu ma situez in extrema cealalta, in sensul ca nu as acorda niciodata o a doua sansa in astfel de situatii; merg pe principiul,, daca te iubeste, nu poate si punct".
In plus, odata instalat sentimentul de indoiala, cu greu mai piere, mai ales daca stii ca persoana de langa tine ti-a calcat stramb sau a fost pe cale sa o fata.
Emilia, decizia iti apartine! Ai grija de sentimentele tale si implicit, de ceea ce iti doresti.
happy

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Clar te insala. uita-l lasa-l.

| Anuttzzik a răspuns:

Hey,păi un băiat inșeală o fată pentru.că gasește in alta ceea ce nu găsește in tine dar poate a fost doar o scapare caracteristic fiecarui baiat, viata merge inainte, oricine merita o a-2-a sansa! Succes kiss