| AndreiDan2k19 a întrebat:

Am 19 ani si sunt curios de o chestie. big grin
Cand intretin relatii sexuale protejate(folosim prezervativul ca si metoda de contraceptie) cu prietena mea, inainte sa ejaculez o scot. Care sunt sansele sa se scurga lichidul seminal din prezervativ daca mai continui pana cand sunt aproape sa-mi pierd erectia de tot?
De mentionat: prezervativul este fixat bine mereu, este pe marimea mea, este folosit in conditii optime(niciodata nu o facem hardcore sau cand nu este uda, iar daca nu este 100% uda folosim lubrifiant).
Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva cu limbajul meu! happy

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prezervativele la capatul lor extrem sunt prevazute cu un mic balonas care urmeaza sa aiba rolul de rezervor colector al spemei care de regula este ejaculata la un moment dat, insa cu cateva minute inainte ca penisul sa-si piarda erectia. Prezervativele sunt astfel fabricate exact cu scopul de a permite barbatilor sa continue actul sexual, pana in momentul in care se pierde erectia in asa masura incat penetrarea nu mai poata fi continuata. Daca marimea prezervativului folosit este potrivita pe grosimea penisului, atunci prezervativul ramane perfect ''lipit'' de penis pana la final, ceea ce NU va permite scurgerea in exterior a lichidului spermatic ejaculat printre prezervativ si penis si nici pe sub inelul de cauciuc de la capatul sau care in mod normal va strange suficient de tare penisul ''inmuiat''. Sanatate!

| AndreiDan2k19 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc pentru raspuns! >big grin

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce il mai scoti daca il pui? Nu din prezervativ e problema, daca mai continui, ci de pe „țeava" penisului. Dupa ejaculare mai ramane sperma in interior, nu se elimina complet. Poate ajunge exact acolo unde nu trebuie si cresc sansele de sarcina.
Interesati-vă, bă, ca sexul nu e joaca cu masinutele!

| AndreiDan2k19 explică (pentru darrio2007):

Prin o scot m-am referit ca scot obiectul muncii adica,, penisul" din vagin cand simt ca-mi vine. happy Nu ca scot prezervativul, atunci pot sa fac fara prezervativ de la inceput, ce rost ar mai avea sa-l pun daca-l scot cand ejaculez?
Dar e ok,, bă" raman la joaca cu masinutelewinking

| darrio2007 a răspuns (pentru AndreiDan2k19):

Am inteles. Dar de ce scoti „obiectul" cand ejaculezi? Sperma oricum ramane in rezervorul acela din varful prezervativului. Daca nu stiai pentru ce este. Pentru asta e proiectat.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Sansele sunt minime.

| RPA09 a răspuns:

Ca și idee, prezervativul te protejează și dacă te termini când o ai in ea. Și șansele să se scurgă nu ar trebui să existedoar in eventualitatea că e spart. deci mai în glumă mai în serios, poți să dai până nu mai poți, atâta timp cât ești finuț cu ea că să nu se spargă.