Deci in primul rand daca o faci asa la intamplare sa fie facut e cea mai mare prostie. Prima data trebuie, dupa parerea mea, sa o faci cu o persoana speciala pentru tine cel putin. Ai si tu rabdare, intr-o zi vei gasi un baiat care te va iubi si care va merita sa ii dai totul.
Te mananca pasarica? mai asteapta! toti baietii sunt falsi, niste nenorociti...sa fim seriosi, nici chiar asa! nu l-ai intalnit pe cel potrivit pana acum!
Eu zic sa ai rabdare. Cred ca ai cunoscut numai persoane nepotrivite si de aceea gandesti in felul asta. Esti confuza acum, mai tarziu cand lucrurile se vor limpezi s-ar putea sa-ti para rau ca ai facut asta. Inca o data, RABDARE si vei vedea ca va aparea in viata ta o persoana pentru care sa simti ca MERITA. Cred ca varsta lui (30 ani) iti ofera un oarecare sentiment de protectie, maturitate. E foarte bine insa nu este el omul potrivit, vei putea intalni pe cineva care sa-ti ofere pe langa astea si respect. Tipul asta te trateaza ca pe o prostituata, ma mir cum de nu ti-a oferit bani. In putine cuvinte, nu te respecta deci nu merita, trimite-l la plimbare.
Păi ce te deranjează dacă ești virgină?
Decât să faci cu cineva care vrea doar o aventură mai bine nu.Nu cred că vrei ca primul tău moment intim să fie cu un necunoscut la care nici nu ții la el.Ai răbdare draga mea nu va întârzia să apară acel băiat care să te aprecieze și care să te iubească, până la urmă ai doar 19 ani.
Te pup, nu te grăbi.
Esti o idioata. Te plictisesti asa tare? Vad ca faci din asta o adevarata problema. O sa cunosti un baiat deosebit care o sa-ti placa, asta numai daca esti deschisa pentru asa ceva. Mai bine ai renunta la libidinosii de 30 de ani si ti-ai vedea de treaba. Nu e nicio limita de varsta. Get a life!
Du-te si te controleazate cu capul! Al naibii de disperata ce esti.
Cred ca ti-ai raspuns singura la intrebare{Cum am mai zis, m-am gandit ca este o idee proasta dar avand in vedere faptul ca am 19 ani si inca sunt virgina multi baieti ma vad ca un trofeu si nu mai am incredere in niciunul pentru ca toti ar vrea doar se. si gata.}
Eu nu vad virginitatea ca un trofeu la fel cum nici baieti nu o vad asa. Daca tu asta iti doresti, pai fa pasul acesta nu te lasa infulentata de parerile altora.
Lasa-l pe omul de 30 de ani si eu i locul tau l-as astepta pe cel potrivit dar daca tu ai zis ca simti o oarecare atractie mai astepta sa te INDRAGOSTETI de el si apoi da
Cel mai bine ar fi sa nu te avanti..Nu e deloc placuta amintirea primei nopti facute cu un oarecare doar ca sa fie facut..Si in legatura ca baietii doar asta vor de la tine, intr-un fel e normal deoarece mai rar gasesti asta si cei care nu sunt interesati de tine, te vor pentru ca te considera un trofeu..barbatul perfect nu va intarzia sa apara..trebuie doar sa ai rabdare..si iti vei da seama ca e barbatul potrivit pentru tine cand sexul nu ti-l va cere, vei dori tu singura sa i-l oferi, si, cel mai important, tu nu te vei gandi la asta si se va intampla de la sine. Nu te grabi sa dai o comoara oricui, pentru ca asa cum ai zis, nu multi merita asta