Cred ca ar fi mai sanatos sa pui mana pe o carte despre chestii din astea si sa o citesti.
Nu de alta, dar decat sa fii stresata cateva zile, mai bine citesti o carte jumatate de ora.
N-ai cum sa ramai insarcinata asa! Mai era unul pe-aici, care se intreba daca prietena lui poate sa ramana gravida facand baie.
Nu,nu esti insarcinata.Ar trebui sa stii asta la 19 ani.
Nu inteleg de ce nu faceti sex, tu iti iei anticonceptionalele ca o fata cuminte in fiecare zi, iar el presupun ca stie ce are de facut. Daca nu stie, asta-i naspa.
Aveti 19 ani, mai intelegeam daca aveati 14 si faceati chestii de genul.
Exista o posibilitate mai mare de 0 sa ramai insarcinata. Prin efectul de quantum tunneling, daca toti atomii din sperma lui fac tunneling la tine in vagin, in acelasi timp, si in ordinea corecta, poti ramane insarcinata.
P.S. Daca vrei raspunsuri serioase, pune intrebari serioase.
Alti oameni incearca anii, aniii de zile sa faca un copil si nu reusesc, si voua va iesi copilu prin chiloti?
Poate ca asta e secretul
De mult ma gandeam sa raspund si eu exact acelasi lucru pentru toate intrebarile de acest gen
Pai acuma sa fim seriosi, si mai incepe si cu '' rog seriozitate'' cum slbz? Raspunsu e pe masura.
Exact de acuma inainte cine vrea baiat chiloti albasti de lana si cine vrea fata chiloti roz de bumbac -_-
Am vazut multe site-uri cu intrebari de genul insa ma bagau in ceata. Am vrut totusi sa fiu sigura, multumesc mult tuturor. Sper sa fie cum spuneti voi!
Eu am vrut doar sa ma asigur ca nu se intampla nimic ca de stiut, stiam dar nu eram sigura. Oricum, multumesc la toti :*
Nu o sa ramai... trebuie o cantitate de sperma mai mare. Si referitor la raspunsul lui justaname, pot iesi copii cu chilotii pe cap