anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am 2 intrebari de spus:
INTREBAREA 1:
Daca o visez mereu pe doamna de romana si o iubesc mult in real si am vise mai XXX cu ea sunt lesbi? Dar nu am terminat daca doamna m-a pupat pe obraz incat mia atins buzele si mi-a pus mana la mamele(tate) e si ea lesbi?
INTREBAREA 2:
Am 11 ani si sunt fata si simt nevoia de a face sex dar nu am cu cine imi spuneti cu cine sa fac?

12 răspunsuri:
| alexandru0sorin a răspuns:

Man la intrebarea 1 pot raspunde ca e posibil sa fi atrasa de alte fete. asta nu inseamna neaparat ca esti lesbi poti sa fi si bisexuala daca te atrag deopotriva baietii.

cat despre intrebarea 2 nu stiu ce sa zic insa. este un pas cam mare pe care sa-l faci chiar acum. ti-as recomanda mai degraba o perioada sa te rezumi la mastrubare pana pe viitor. probabil doar isi fac hormonii de cap momantan.

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu cred ca confunzi simpatia cu iubirea.
Sau poate o iubesti dar nu la modul care tu gandesti.O iubesti ca o mama /prietena / sora.Doamna te-a pupat pe obraz cum pupa orice eleva.Chiar daca ar fi si ea lesbi, nu se gandeste la o fetita de varsta ta.

| Urlueala_Vlad_1985 a răspuns:

Ai skype?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Daca o visez mereu pe doamna de romana si o iubesc mult in real si am vise mai XXX cu ea sunt lesbi?"

Visele erotice sunt cel mai evident semn.

"Dar nu am terminat daca doamna m-a pupat pe obraz incat mia atins buzele si mi-a pus mana la mamele(tate) e si ea lesbi?"

Nu neapărat, e doar percepția ta. Când ești atrasă/îndrăgostită de o persoană, percepția îți joacă feste.

"Am 11 ani si sunt fata si simt nevoia de a face sex dar nu am cu cine imi spuneti cu cine sa fac?"

Cu nimeni, e musai să faci sex? De asta există masturbarea. Eu zic că vârsta minimă la care ar trebui să-ți începi viața sexuală de 15. Nu e mare lucru să fi virgină, deh.

| OAmGroasa a răspuns:

Fa cu profa de romana.

| mihai69 a răspuns:

1. greu de spus Dar cu siguranță ești cel puțin bisexuală. Cu cât crești în vârstă o să-ți dai seama.
2. S-a descoperit masturbarea.

| Gufy509 a răspuns:

E posibil sa ai un talent aparte de a putea freca snitelul

daca vrei sex te ajut o am de 17 cm

| Inspire a răspuns:

1.Este posibil să poți fi atrasă de alte fete.

2.Nu cred că la vârsta ta e ok să faci sex.

| Nonzen a răspuns:

1. Isabela, la 11 ani orientarea sexuală nu e stabilită.
2. Să nu faci prostia asta, e greșit!
Spre exemplu. eu încă sper că-i caterincă. o.O

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Majoritatea fetelor au perioade de experimentat.
Lesbi ai fi daca nu te simti atrasa, sub nici o forma, de baietii din jurul tau.
Nu ai spus daca simti nevoia sa faci sex cu profesoara, cu o alta fata sau cu ori cine.
In mare, esti in crestere si incep sa se intample schimbarile in corpul tau, care te pregatesc de a deveni femeie.
Chiar si in aceasta situatie, iti recomand sa mai astepti.
Prima experienta sexuala poate fi una de care sa iti aduci aminte toata viata cu placere, sau una care sa te traumatizeze pe viata. Depinde numai de tine si de momentul si persoana cu care alegi sa mergi pe acest drum.

| oNuts a răspuns:

2) Fa sex cu Bahoi cand sare de pe pod

| doctorul71 a răspuns:

La 11 ani... e buna si masturbarea